Hoe om te weten wanneer een processor is Slecht

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 10, 2015 Admin Computer 0 0


De CPU of centrale verwerkingseenheid, is een van de meest betrouwbare componenten in een computer, met de meeste bestemd duren ongeveer 10 jaar. Toch zijn er uitzonderingen op deze regel, dat is waarom het is goed om te weten wat te zoeken als u vermoedt dat de processor van uw computer om slecht te zijn. Veel computer fouten kan worden toegeschreven aan de verschillende componenten, maar weinig specifieke degenen kunnen direct worden teruggevoerd op de CPU.

Controleer of de computer loopt vast op willekeurige tijden. Onverwachte bevriezing kan een teken zijn dat de processor is slecht.

Zet de computer voor een beetje 'en het te laten werken. Schakel de computer uit, verwijder zijn zaak en raak de processor met de wijsvinger. Als de processor te warm aan te raken voor meer dan een paar minuten van wat oververhitting en het kan slecht gaan.


Zet de computer aan. Als de computer het besturingssysteem niet kunt laden, kan je een slechte processor hebben.

Swap de processor van de computer met een werkende een en kijk of je hebt gehad problemen blijven bestaan. Als ze dat doen, kunnen de processor zijn slecht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha