Hoe om te weten of je verliefd bent? 10 TIPSHoe om te weten of je verliefd bent? 10 TIPS

Het is slechts een voorbijgaande fase, het is een ernstige verliefdheid of op dit moment, is het echte werk? Als je niet kunt zien of wat je voelt is echt lief te hebben, dan is het tijd om wat 'soul searching doen en stel jezelf de volgende tien vragen om uit te vinden wat je echt het gevoel:

1. Kunt u een toekomst voor te stellen zonder hem?

Wat uw plan is voor de toekomst, onze eerste tip over hoe om te weten of je verliefd bent is dit - vraag jezelf deze vraag: is hij in elke foto die je hebt mensen met plannen voor de toekomst? Als hij er naast je in al uw reizen dromen, kinderen en zelfs je carrière, dan moet je het krijgen van vrij ernstige over deze man.


2. Je kunt alles met hem te bespreken?

Heb je het gevoel comfortabel openstelling voor hem? Als u van mening bent dat je alles kunt zeggen, met inbegrip van uw angsten en diepste geheimen, dan ben je goed bent. Als u bereid bent volledig open en eerlijk met iemand die je genoeg om hen te vertellen over de fouten die je in het verleden vertrouwen te zijn, dan bent u waarschijnlijk in de liefde. Als alles wat je zegt is ontworpen om hem te imponeren, maar dan kan je er nog niet helemaal zijn.

3. Heeft u goed gevoel over jezelf als je met hem?

Onze volgende tip over hoe om te weten of je verliefd bent is dit - als je echt verliefd op iemand, dan is dat om hen heen zal brengen het beste in u. Liefde betekent dat je wilt zijn met die persoon voor de rest van je leven, dus het moet je het gevoel alsof je echt dingen kunnen bereiken en gaan plaatsen met hem aan uw zijde.

4. Hij maakt je aan het lachen?

Soms kan het leven moeilijk genoeg zonder ongelukkig te zijn, zodat je een beetje 'van de lach nodig hebt in een relatie. Als hij maakt je aan het lachen en je kunt gemakkelijk lachen met elkaar, dan is dat bewijst dat je op dezelfde golflengte en heel comfortabel in elkaars gezelschap te zijn in de liefde.

5. U kunt zelf zijn als je met hem?

Een andere goede tip over hoe om te weten of je verliefd bent is dit - als je echt in de liefde, dan moet het niet nodig zijn om een ​​daad te zetten, als je om hem heen. Je moet comfortabel genoeg om de echte u komt uit gevoel. Als je niet het gevoel ontspannen genoeg om jezelf te zijn, dan is het onwaarschijnlijk dat dit is echte liefde.

6. Heb je ooit van de dingen om te praten over lopen?

Alles ziet er interessant, leuk en makkelijk als je verliefd bent en wanneer je praat met de liefde van je leven van de dingen. U kunt altijd zeggen, als een paar echt geliefd is door de manier waarop zijn altijd met elkaar praten. Ongemakkelijke stiltes, zijn niet een teken van een verliefde paar.

7. Heeft u voor hen zorgen als ze onwel?

Nu eerlijk zijn over dit, want het kan echt een verhaal. Sommige ziekten vereisen veel meer aandacht, niet alleen het wassen van de voorkant en een paar woorden van troost, soms de ziekte kan echt rommelig! Hij wil voor hem zorgen, toen hij een griep?

8. zijn gebreken je nog moeite doen?

Nog een goede tip over hoe om te weten of je verliefd bent is om jezelf deze vraag: doet dingen die echt bug? Als je van iemand houdt, dan u van hen met heel mijn hart, en dat ook hun kleine onvolkomenheden. Als er dingen die hij nu doet, dat echt onder je huid, dan moet je jezelf afvragen hoeveel u van die persoon. En 'onwaarschijnlijk veroorzaken hem om zijn wegen te veranderen, en als het echt was liefde, dan zou hij niet willen hoe dan ook veranderen.

9. Heeft u hem bewonderen? Bent u trots op hem?

Volgende vraag hoe om te weten of je verliefd bent is dit: u trots om gezien te worden met hem zijn, hem niet bewonderen? Zo ja, dan is dit een goed teken, want als je van iemand houdt je trots op hen en hun prestaties zijn, en houdt van uw bewondering en trots over hen te tonen.

10. Heeft u uw mening waardeert?

En tot slot, nog een tip over hoe om te weten als je in de liefde is het antwoord op deze vraag: Wat echt schelen wat hij denkt? Je moet niet te dingen gewoon doen om hem te imponeren, maar je schelen wat hij denkt. Liefde betekent dat u wilt dat de speciale persoon in uw leven om gelukkig te zijn en ze zal gaan van uw manier om dat te laten gebeuren, want het maakt je gelukkig ook.

Hoe weet je dat je van iemand houdt? Aarzel dan niet om uw suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha