Hoe om te weten of hij van je houdt? 10 tipsHoe om te weten of hij van je houdt? 10 tips

Mannen kunnen worden afgesloten van de boeken als het gaat om hun emoties, dus als je niet zeker weet of je man echt heeft besloten dat jij degene bent, of zijn bezorgd dat je gevoelens voor hem kan worden vertroebelt je oordeel, dan check out deze tien tips over hoe om zeker te weten als je het leuk vindt of niet:

1. De toekomst voor hem betekent, waar het uit te gaan morgenavond

Voor veel mensen, de toekomst is morgen, of beter gezegd, de komende vrijdagavond. Dus een goede tip over hoe om te weten of hij van je houdt is - als je plannen verder dan de volgende week te maken en je bent een deel van die plannen, dus er is een echt goede kans dat deze man is echt verliefd op je.


2. Het doet dingen die hij haat, omdat hij weet dat je van ze houdt

Hij heeft een plotselinge interesse in winkelen genomen? Als het antwoord ja is, dan is het waarschijnlijk niet zijn omdat hij plotseling heeft gevonden een passie voor make-up en kleding voor vrouwen! En 'meer kans te worden, omdat ze weten dat u wilt gaan winkelen, en hij zou liever bijten de kogel en ga met je mee, om je gelukkig maken.

3. Hij vertrouwt u

Een ander goed teken en duidelijk over hoe om te weten als je het lief te hebben - als je voor je open over zijn angsten en zijn verleden te hebben. Mannen niet willen toegeven aan zwakheden, van welke aard dan ook, zo is hij is blij met je praten over haar, dan betekent dit dat hem vertrouwt en, voor een man, het vertrouwen gaat hand in hand met liefde.

4. De aandelen zal het makkelijker voor hem dan woorden

Een mens zal alles doen om het meisje dat hij houdt van te doen, behalve soms, om haar te vertellen dat hij van haar houdt. Hij zal zijn liefde voor zijn daden, hoe je uit zijn manier om u te helpen en voor zijn vrienden of zelfs zijn baan gezet.

5. Hij wil echt alles over je te weten

Toen hij van je houdt, wil hij alles van je weten: je verleden, je familie, je vrienden, je school dagen en niet wil stoppen met het stellen van vragen. Niet zijnde nieuwsgierig, het is gewoon een van de tekenen dat hij van je houdt en hij is echt geïnteresseerd; hij wil alleen maar om nu een groot deel van je leven.

6. Hiermee kunt u uw zin te krijgen

Een ander goed teken dat je kan helpen over hoe om te weten of hij van je houdt is zijn bereidheid om compromissen te sluiten; Het laat zien dat hij weet dat een correcte verhouding Er moet geven en nemen. Het is een teken dat hij is heel ernstig over dingen te doen in het belang van uw geluk en niet alleen voor hem.

7. Het maakt je speciaal voelen

Volgende tip over hoe om te weten of hij van je houdt is wanneer je begint te romance met bloemen, romantische diners en geschenken; dit is zijn manier van het tonen van zijn liefde voor jou. Hij wil dat u zich speciaal voelen omdat je speciaal voor hem zijn en dat hij echt cares.

8. Het verschuiven haar prioriteit

Mannen hebben hun vaste routine die ze graag houden, en als ze zien dat ze bereid zijn om hun gewoonten te veranderen om te passen om je heen, dan is het een teken van hun engagement voor jou. Hij zal toch willen om uit te gaan met zijn vrienden, maar als hij bereid is om een ​​nacht te slaan met hen om uit te gaan met je, maar dan is het hard op weg de nummer een prioriteit.

9. Bent u in zijn hoofd de hele tijd

Een andere veilige suggestie over hoe om te weten als je het leuk vindt, als je erover nadenkt wanneer je er niet bent. Als zijn vrienden weten alles van je voordat je zelfs ontmoet, toen hij sprak over u en toont op je. Als hij je vraagt ​​om geen enkele reden, of om uw mening over iets vragen, dan kunt u er zeker van zijn dat je in zijn gedachten de hele tijd.

10. Hij geeft echt om je

Hij kan niet alles op te lossen voor u, maar als hij van je houdt, dan zal je zeker proberen. De grootste teken over hoe om te weten als je het liefde als je vragen hoe was jouw dag, hij eigenlijk luistert naar het antwoord. Dit betekent dat hij doelde op de vraag en niet echt zorgen over het antwoord, en dit is omdat hij van je houdt en om je geeft.

Hoe om te weten of hij van je houdt? Heeft u andere tips om te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha