Hoe om te weten of een man heeft ERNSTIG OVER U?Hoe om te weten of een man heeft ERNSTIG OVER U?

Rapporten kan mooi zijn, maar het harde werk op hetzelfde moment. Het lijkt misschien dat er een heleboel regels betrokken. Hoe weet u of de twee van u op dezelfde pagina? Hoe vroeg is te vroeg om te vragen? Als je niet zeker weet waar je naartoe gaat en niet zeker hoe om het te brengen, lees deze 10 tekenen dat zal u helpen om erachter te komen of het is gewoon willekeurig voor hem of hij is het echte werk:

1. Hij neemt je mee op data tijdens de dag

Er is niets mis met het uitgaan 's nachts, maar als het is de enige keer dat je naar buiten, kan het twee dingen betekenen: je ofwel formele, omdat je niet kennen elkaar nog heel goed of hij wil later terug naar uw plaats gaan. Als een man is echt comfortabel met u en om je geeft, wil je dingen meer casual overdag als lunch en film te maken.


2. Openbare uitingen van genegenheid

Een ander goed teken over hoe om te weten of een man is serieus over jou is als hij in het openbaar toont zijn genegenheid. Natuurlijk, niet iedereen is een fan van de PDA, zelfs als de relatie is ernstig. Maar als hij houdt zijn hand en kussen in het openbaar, is een goed teken dat hij in je. Bovendien, als een man slaat zijn arm om je heen, het is eigenlijk een manier om aan te geven aan andere mannen om je heen van hem.

3. Er is altijd probeert om een ​​beweging te maken

Het is altijd leuk als een man is echt in je fysiek, maar niet altijd zeggen dat het ernstig is. Niet altijd terecht kleine kusjes gepassioneerd? Ze draaien niet verwennerij altijd betasten? Als een man is blij om alleen te raken, niet meer en proberen om te zetten in iets meer, wat betekent dat het is niet het enige ding op zijn hoofd en is een teken aan de manier om te weten of een man is serieus over jou.

4. Hij wordt een beetje 'aanmatigend

Als dit klinkt als een slechte zaak, het is niet de bedoeling. Als een man soort gaat ervan uit dat je naar een andere datum of maken plannen voor het weekend, het betekent dat het voelt best goed voor jou.

5. Hij roept u op de telefoon

De oproep is gewoon een beetje 'persoonlijker dan een tekst verzenden. Als hij je vraagt ​​om een ​​goed gesprek te hebben, betekent dit dat je denkt dat je waard bent de extra inspanning en hij denkt u wanneer u weg bent.

6. Weet je wat hij doet om

Als je elkaar niet ziet, weet u waar het is? In een serieuze relatie, moet je op de hoogte van wat de andere doet. Hij vertelt je zijn programma en de projecten? Als hij dat doet, heeft hij niets te verbergen.

7. Geniet van uw mening

Een andere goede tip over hoe om te vertellen als een man is serieus over jou is, als hij komt naar u voor ondersteuning en luisteren als je ze vertelt wat je denkt. De jongens hebben over het algemeen meer moeite met het doen van aanbevelingen en te praten over hun problemen, zodat ze de neiging om dingen als dat strikt tussen mensen die de meeste zorg over te houden.

8. Het maakt een inspanning met de dingen die je wilt

U hebt waarschijnlijk een hobby die geen beroep op hem of een baan die niet begrijpt of ze niet graag een film. Als je een poging om toch over deze dingen met je praat te maken, vragen te stellen of zij met u te doen, betekent dit dat cares.

9. Hij kijkt naar zijn vrienden

Volgende tip over hoe om te vertellen als een man is serieus over jou is wanneer u kennismaken met haar vrienden. Deze fase is meestal voor de familie te verzamelen en het is een goed teken dat hij serieus over jou, vooral als ze lijken om een ​​aantal dingen die je al kent. Dit betekent dat het is over jou.

10. Praat met de toekomst

Dit betekent niet dat je hoeft te spreken over zijn wens om te trouwen en kinderen krijgen meteen, maar natuurlijk, als je serieus bent, wil je deze dingen te brengen. Als hij vertelt over gebeurtenissen en de dingen die je wilt doen in de toekomst, betekent dit dat hopelijk zal je blijven hangen.

Hoe te vertellen als een man is serieus over jou?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha