Hoe om te vertellen wanneer iemand liegt? 10 tips over hoe je een leugenaar SPOTHoe om te vertellen wanneer iemand liegt? 10 tips over hoe je een leugenaar SPOT

Hoe kun je zien wanneer iemand liegt? Het kan verwoestende zijn als je erachter komen dat iemand die je vertrouwde de hele tijd heeft gelogen. Wij mensen zijn niet erg goed in het detecteren van leugens, we de voorkeur aan mensen tegen nominale waarde te nemen, maar dan, soms zijn we bitter teleurgesteld. Er zijn echter manieren kan men liegt detecteren via hun kinetisch gedrag. Dus lees deze tien veelbetekenende tekenen dat zal u vertellen dat iemand tegen je liegt, en de volgende keer, zult u klaar zijn voor hen.

1. Het ontbreken van handgebaren

Onze eerste stuk van advies over hoe om te vertellen wanneer iemand liegt is om de gebaren te observeren. Mensen gebruiken hun handen om uit te breiden op wat ze zeggen als ze zijn echt gepassioneerd gesprek. Waarschuwing wanneer een persoon plotseling stopt met handgebaren, omdat dit zou kunnen betekenen dat ze niet geloven in wat ze zeggen.


2. Zoek oogcontact

Nog een goede tip over hoe je een leugenaar te spotten is op zoek naar oogcontact. Oogcontact kan moeilijk te beoordelen, want een leugenaar wordt voorkomen dat onervaren Kijk, als je liegt, maar een geoefend leugenaar zal langer dan normaal uitzien, in een opzettelijke poging om u te overtuigen dat ze de waarheid vertellen. Het antwoord is te kijken naar veranderingen in de manier waarop ze naar je kijken, zijn ze meestal geven ze weg.

3. verbergen hun gezichten

Mensen die liegen zullen vaak proberen om hun bedrog achter hun handen te verbergen. Pas op voor de persoon die ongewoon brengt handen omhoog om hun mond of het gezicht tijdens het praten, omdat ze kunnen worden proberen om iets van u te verbergen. Neus en oor trekken kras zijn ook manieren onderbewuste te onthullen dat mensen proberen om een ​​leugen te verbergen.

4. Kijk uit voor performance 'Academy Award'

Een andere goede tip over hoe om te vertellen wanneer iemand tegen je liegt is om te kijken of dat spreekt natuurlijk of presteert. Mensen die praten vaak alsof ze een toespraak had geprobeerd en hebben meestal gedacht door wat ze gaan zeggen. En 'zelden iets helemaal off-the-manchet, zodat ze hun spraak hebben geprobeerd op voorhand, en in staat om hun Oscar-winnende prestaties te identificeren, als u op zoek bent naar het zal zijn.

5. Kijk uit voor die lange pauzes

Tenzij je erg goed in, mensen hebben tijd nodig om een ​​goed garen te schieten. Dit betekent dat ze langer kunnen pauze dan normaal tussen iets gezegd en hun reactie. Dit is ze de tijd om een ​​reactie in harmonie met het verhaal dat zijn weven voor te bereiden op te geven.

6. Lip likken

Volgende goed advies over hoe om te vertellen wanneer iemand tegen je liegt is te kijken naar hun lippen. Liggend legt een grote spanning op het lichaam en een van de meest voorkomende symptomen lijden leugenaars, een droge mond. Een van de beste gaven, wanneer iemand tegen je liegt, is hun onweerstaanbare drang om zijn lippen likken, dus kijk uit voor die!

7. Spreek het woord 'eerlijk' te vaak

Nog een goede tip over hoe je een leugenaar ter plaatse is om de woorden die de persoon gebruikt mee. Iemand die liegt om te proberen te overtuigen dat ook een leugen is de waarheid. Zij zal gebruik maken van zinnen als, "om eerlijk te zijn 'en' geloof me, als ik zeg 'de waarheid te vertellen'; Herhaal dit soort woorden zo vaak, dat u binnenkort zal beseffen dat ze met behulp van deze zinnen alleen maar om hen de leugen geloven.

8. Kijk voor zweten

Heb je ooit opgevallen dat in de oude tv-shows de politie, de moordenares zweet altijd onder ondervraging? Nou, dit is gebaseerd op het feit dat mensen meer zweten wanneer dan zijn gevestigd. Let op tekenen van overmatig zweten of zweterige handpalmen, wanneer handen schudden, kan een teken zijn dat er iets vreemds aan de hand is.

9. Blushing

Volgende tip over hoe om te vertellen wanneer iemand tegen je liegt is om uit te kijken naar het gezicht blozen. Blozen is oncontroleerbaar, hebt u waarschijnlijk had deze ervaring als je beschaamd bent, voel je de blos komen en er is gewoon niets wat je kunt doen om het te stoppen. Kan hetzelfde zijn als iemand een leugen vertelt, dus kijk voor het onverwachte gezicht blozen, kan dat een teken van een leugen zijn.

10. Kijk naar je voeten

De voeten van iemand liegen kan ook veel weg te geven. Ongecontroleerde aftappen van de voet kan betekenen dat iemand probeert om iets te houden van je, zoals het trekken van je voeten terug van u als we spreken. Blijkbaar, zelfs president Nixon weggaf zijn schuld, trekken van uw voeten terug als het gaat, is een teken dat een persoon iets probeert te verbergen.

Hoe om te vertellen wanneer iemand liegt? Voel je vrij om uw suggesties over hoe je een leugenaar in de commentaren hieronder spotten delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha