Hoe om te versieren van een kerstboom thema PepermuntVersieren een kerstboom in een thema van pepermunt is niet alleen schattig en feestelijk, maar het is ook eenvoudig genoeg om de hele familie te betrekken. Een boom van pepermunt kan op passende wijze worden gevestigd in de keuken of als een centrum van de aandacht in de woonkamer. Waar het ook is, is het zeker om vreugde en prachtige herinneringen te brengen voor uw gezin. U kunt een kerstboom met behulp van goedkope artikelen en zelfs een aantal zelfgemaakte goodies die uw bedrijf kan genieten van vakantie versieren.

Wikkel de boom. Uitgaande van de bodem en werk je weg omhoog naar de top van de boom, wikkel ook in rood of wit lint rond de boom. Draai de tape af en toe. Rijg het lint door de takken. Versier de boom met twinkelende lichtjes wit.

Maak harten van pepermunt. Neem twee zuurstokken en het omgaan met de haken van zuurstokken naar de andere. Doe een dot hete lijm op het einde van elke haak en druk suikerstaafjes elkaar. Bind een dunne rode lint of wit in een ring rond het hart en hang het aan de boom.


Het maken van decoraties lintsuikergoed. Snijd 10 cm tape 1 inch en vouw met een accordeon vouw. Houd de band samen gevouwen met een paperclip of wasknijpers. Draad een naald met rode draad en witte of voeg deze toe door het centrum van de band gevouwen. Verwijder de paperclip of wasknijpers. Zorgen een kraal in het bovenste gedeelte en het onderste gedeelte van de vouw accordeon. Een knoop lus met de draad, en het gebruik van de lus om je creatie te hangen van de boom.

Koop rode en witte glazen ornamenten en gebruik ze in de gaten op de boom in te vullen.

Pop popcorn popcorn ballen maken. Vul boterhamzakjes met popcorn. Draagtassen in bollen en wikkel met plasticfolie rood. Rode of witte das smal lint rond de zakken, en maken een lus om ze op te hangen. Popcorn ballen opknoping van de boom. Nodig gasten op vakantie om te zakken popcorn te nemen als een traktatie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha