Hoe om te vergroten van een geleidelijke paginaEen geleidelijke pagina van een project of een document is de pagina die de stappen die een algoritme of proces zal nemen een keer uitgevoerd aangeeft. Verbreed uw pagina geleidelijk dwingen het programmavenster om het geheel van de monitor, waarmee je de pagina-elementen verborgen in de standaardweergave bekijken verbruikt. U kunt de pagina fasering van een project dat u momenteel bekijkt op uw computer Windows 7 door de invoering van het venster met de pagina in een volledig scherm te vergroten. Deelnemen aan deze weergavemodus op elk moment, wanneer de pagina actief is geleidelijk, dan af te sluiten wanneer u klaar bent met het uitvoeren van taken die een bredere kijk.

Zoek het bestand met de pagina die u wilt geleidelijk te vergroten.

Dubbelklik op het bestand om het te openen met het standaardprogramma voor dat bestandstype. Als alternatief kunt u met de rechtermuisknop op het bestand, klik op Openen met en selecteer het programma dat u het bestand wilt openen.


Klik ergens binnen het venster programma zodat het venster de top of "actieve" window. Het actieve venster is degene die toetsaanslagen accepteert.

Druk op de "F11" knop aan de bovenkant van het toetsenbord om het venster naar de modus Volledig scherm uit te breiden.

Druk op de toets "F11" om de modus Volledig scherm te verlaten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha