Hoe om te transformeren van een database naar een database met SugarCRMWanneer je begint met de software van SugarCRM Customer relationship management (CRM) te gebruiken, kan de eerste installatie van een lang proces zijn. Als u al gebruik van een ander CRM-systeem of, als alternatief, als je een niet-CRM op kantoor netwerk, kunt u deze database software te transformeren in een database met SugarCRM. SugarCRM kan direct in accounts, contacten, leads, opportunities, cases, doelstellingen, taken, gebruikers, producten en modules importeren. Naar een andere database in een van deze databases te importeren, moet u het type bestand door komma's gescheiden waarden (CSV) te gebruiken.

De bestaande gegevens in een CSV-bestand exporteren. Dit varieert, afhankelijk van het oorspronkelijke programma werd gebruikt. Gegevens exporteren naar meerdere CSV-bestanden voor elk van de typen modules van SugarCRM, want dit is de beste manier om de gegevens in SugarCRM importeren. In de meeste programma's, moet u in staat om te klikken op "Bestand" en vervolgens "Exporteren". Als u een manier om te exporteren in CSV-formaat niet kunt vinden, controleer dan de documentatie van het programma.

Toegang tot SugarCRM.


Klik op de module die u wilt importeren in een dergelijke rekening.

Klik op "Actions" en vervolgens "Import". Selecteer "komma-gescheiden bestand." Klik op "Create Record", vervolgens op "Volgende".

Klik op "Bladeren", zoek en selecteer vervolgens het CSV-bestand. Klik op "Heeft Header" als de oude database geëxporteerd headers. Klik op "Opslaan mapping." Aanvullende opties selecteren, en klik op "Nu importeren." Herhaal dit met alle modules van de database.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha