Hoe om te stoppen met een volk Pleaser? 10 TIPSHoe om te stoppen met een volk Pleaser? 10 TIPS

Is het zo veel tijd proberen om andere mensen die geen tijd om jezelf te behagen hebben verlaten behagen? Misschien vind je jezelf te zeggen 'ja' tegen dingen die je niet echt wilt doen, gewoon om te verblijven op de rechterkant van het volk? Als je constant bukken achteruit voor anderen, dan is de kans groot dat je een volk pleaser zijn geworden. Als je hebt, dan ben je waarschijnlijk bang om te zeggen 'nee' zal onbeleefd, lui of ondankbaar zijn, maar dit is eigenlijk zelden het geval. Je kunt, en soms is het nodig om te zeggen 'nee' tegen andere mensen en gaan kijken naar jezelf een beetje 'meer. Om erachter te komen hoe makkelijk het kan zijn om te stoppen met een volk pleaser, gewoon blijven lezen.

1. Begrijpen waarom je doet

De eerste stap is om te weten waarom je probeert om anderen te behagen de hele tijd. Zeg je ja de hele tijd, want je wilt mensen te behagen, of ben je gewoon vermijden dat om nee te zeggen? Als je echt denken over wat het doet om een ​​volk pleaser, zult u waarschijnlijk merken dat hun argumenten zijn niet geldig. Zeg nee, soms, zul je niet een persoon die je niet doen of niet meer vragen en zal waarschijnlijk niet zelfs twee keer over nadenken.


2. Maak een prioriteit is niet egoïstisch te zijn

Je moet de tijd nemen en hun behoeften te herkennen. Op de eerste plaats, alvorens te denken van anderen en de dingen die je graag doet en neem het op alleen die activiteiten die je weet dat je comfortabel kunt doen doen.

3. Begrijp dat je een keuze hebt

Je hebt keuzes, zodat ze uit te oefenen. Voor sommige mensen, hun opleiding en hun ervaringen uit het verleden maakt mensen aangenaam prioriteit boven alle anderen, maar dit mag niet de weg zijn. Als iemand je vraagt ​​om iets te doen, kun je leren om nee te zeggen, dat is uw voorrecht. Als je dat niet doet, ben je altijd nemen of meer je kunt omgaan en dingen doen die je niet wilt doen.

4. Stel grenzen

Als je een echte mensen pleaser zijn geworden dan zijn er waarschijnlijk grenzen aan wat je moet doen om een ​​glimlach op iemands gezicht te zetten. Het lijkt misschien het juiste ding om te doen, maar heeft u van mening dat u meer kwaad dan goed zou kunnen doen? Je zou ze een plezier doen, waardoor ze staan ​​op hun eigen benen en maken ze begrijpen dat er grenzen zijn aan wat ze kunnen vragen van de mensen.

5. Stel vernietiging van een beetje 'me tijd'

Plan beetje 'van de tijd tijdens de week dat gaat worden voor jou. Dit is de tijd dat je je klusjes gedaan, je hobby voort te zetten, of gewoon ontspannen voor een tijdje '. Laat niemand stelen de tijd weg van je, tenzij het een echte noodsituatie en, gewoon nee zeggen!

6. Begin met kleine veranderingen

Het is niet nodig om massawijzigingen maken vanaf het begin. Begin gewoon beleefd uit te leggen waarom je een klein ding niet kan doen, en dan werk je weg omhoog. U zult verrast zijn hoe gemakkelijk het is en die niet beschikken over een enorme repercussies. Zozeer zelfs, dat geeft je het vertrouwen om niet vaak meer te zeggen geven.

7. Kies 'ja's' wijselijk

Niemand suggereert dat steeds een kluizenaar of een egoïstische persoon, maar een heeft het recht om te beslissen wat je wilt doen. Kies degenen die ja zeggen, voorzichtig. Misschien kun je ja zeggen tegen een reële behoefte van je ouders, maar nee zeggen tegen een vriend plakkerig. Prioriteren uw inspanningen en u in staat om meer aan degenen die het echt nodig hebben te geven zal zijn.

8. Probeer niet ieders favoriet

Accepteer dat je niet gaat aardig gevonden te worden door iedereen, en stoppen met proberen te worden begunstigd door iedereen. Echt je kunt niet alle mensen te behagen de hele tijd. En 'veel beter om een ​​paar echte goede vrienden te hebben dan het is om een ​​heleboel hebben mensen gebruiken om u.

9. Belonen uw succes

Je bent niet de enige die dit overweldigend verlangen om mensen te behagen en kan een grote stap om te veranderen hebben. Zorg ervoor dat je te feliciteren met een klopje op de rug of een feest, elke keer als je een kleine stap in de richting van de eerste zet te nemen. Als erkenning voor zijn succes zal het meer van een stimulans te geven om door te gaan.

10. Do not stop

Er zullen momenten zijn waarop je bedoeld om nee te zeggen, maar de oude gewoonte kwam terug, en ze zei ja plaats. Wanneer dit gebeurt, een lach om jezelf over, maar erkennen dat het gebeurd is. Het zal enige tijd duren, maar geef niet op, komen we tot het einde.

Hoe om te stoppen met een persoon? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha