Hoe om te ontspannen? 10 TIPS VOOR DRUG RELAXHoe om te ontspannen? 10 TIPS VOOR DRUG RELAX

Met alle dingen die je onder ogen moeten zien in het moderne leven, kan het moeilijk zijn om te ontspannen en vergeet al uw problemen voor een tijdje '. Zelfs als je gaat voor een weekend, als je niet kunt stoppen met piekeren, zult u niet de rust die je nodig hebt. Het echte geheim van de mogelijkheid om te ontspannen is om manieren om je gedachten te beheersen en te kalmeren, zelfs voor een uur of twee te vinden. Hier zijn tien tips ontspanning ongelooflijk effectief die u zullen helpen de controle en het beheer van stress in je leven.

1. Praat erover

Een probleem gedeeld is een probleem gehalveerd, zoals ze zeggen. Praat met iemand over de dingen die de nadruk je uit kan echt helpen ontspannen. Praat met uw partner of een goede vriend van de dingen die stoort. Het zal dit doen vanuit zijn borst, en je zou in staat zijn om u een nieuw perspectief op de dingen geven.


2. diep adem nemen

Een andere eenvoudige tip over hoe om vrijwel direct te ontspannen is om een ​​paar keer diep adem te nemen. Als je echt gestrest en je kunt niet kalmeren, neem langzaam en diep adem en dat zal u helpen ontspannen en vertragen de hartslag. Diep adem zal meer zuurstof in het bloed, die helpen om angst te verminderen en zich te concentreren op je ademhaling zal u helpen de negatieve gedachten die zijn race om je geest te beheersen zijn.

3. Het eten van bepaalde voedingsmiddelen verhogen stemming

Er zijn eigenlijk een aantal soorten voedsel die een essentiële aminozuur tryptofaan, dat zal u helpen ontspannen bevatten. Tryptofaan verhoogt het niveau van de stemming stimuleren van serotonine in het lichaam en verhoogt ook de productie van melatonine, die zal helpen bij het slapen. Voedingsmiddelen die tryptofaan bevatten onder andere kaas, noten, soja en kip.

4. Aromatherapie

Aromatherapie is een zeer effectieve manier om te ontspannen en kalmeren de geest. U kunt geurkaarsen gebruiken, of je kan de essentiële oliën te gebruiken in een diffuser, of doe er een paar druppels in uw bad. Sommige van de beste essentiële oliën te bevorderen ontspanning zijn lavendel, kamille, bergamot en ylang ylang.

5. Luister naar muziek

Het luisteren naar rustgevende muziek is een geweldige tip over hoe om te ontspannen en tot rust komen. Terwijl je ademt de heerlijke geur van essentiële oliën, zet ontspannende muziek. Er zijn een aantal studies die de effectiviteit van muziek aangetoond kan worden om de stemming te beheersen. Zachte, zoete muziek is het beste; Aangetoond kan verminderen de extreme stress mensen een operatie ondergaan is.

6. Gelach

Wist u dat er zoiets als een lach therapie? Het is waar, is het lachen is gevonden zo effectief in het verminderen van stress en ontspannen mensen die er nu klassen lach die je kunt bijwonen te zijn. Als alternatief zou u liever een grappige film op de dvd-speler te zetten, maar wat je ook doet, lachen zeker helpen ontspannen.

7. Oefening

U hoeft niet een marathon om hetzelfde effect zou worden bereikt door de lopers high te draaien, elke vorm van de oefening zal het lichaam los feel good chemicaliën in de bloedbaan. Als u vinden het moeilijk om te settelen en te ontspannen, probeer het nemen van een wandeling rond het blok. Het zal helpen duidelijk uw geest en vrij te maken van deze hormonen in je lichaam te ontspannen.

8. Als je in deze

Onze volgende tip over hoe om te ontspannen is om je geest te concentreren op het heden. Kijk, nemen, uw polls, luister naar je ademhaling en niet denken aan iets anders helemaal. Als u wilt in staat zijn om te ontspannen, je kan niet zorgen te maken over wat er kan gebeuren in de toekomst, dus je kan zetten alles uit je hoofd, alleen voor nu en u beter in staat om te ontspannen voelen.

9. knuffel iemand

We weten allemaal dat het hebben van een knuffel voelt goed, maar nu is bewezen door de wetenschap dat omarmt ontspant u. Toen ik knuffel iemand die je liefde, die niveaus van cortisol, een stresshormoon in het bloed vermindert en verhoogt het niveau van de liefde hormoon oxytocine. Als u alleenstaand zijn op dit moment, omhels uw huisdier zal hetzelfde effect hebben.

10. Ga weg van alle stress

Je kunt niet de oplossing van alle dingen die er de oorzaak van stress in een keer, maar je kunt ontsnappen aan de stress en ontspannen. Ga weg van de telefoon, de computer en alle andere afleidingen en zoek een rustige, vredige plek, een plek waar je niet gestoord worden. Creëer een ontspannen omgeving voor jezelf en dan, met een combinatie van een aantal van de methoden die we hierboven hebben beschreven, zult u in staat om te ontspannen, op zijn minst voor een uur of twee.

Elke andere tips over hoe om te ontspannen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha