Hoe om te naaien met LycraLycra heeft zijn weg gevonden in vele soorten stoffen, zowel geweven en gebreide stoffen. Zijn elasticiteit maakt veel kleding meer comfortabel om te dragen. Laat je niet intimideren door Lycra. Als je eenmaal weet hoe om te naaien met het, zult u genieten van het maken en het dragen van kleding met het.

Vooraf was de tweede wasvoorschriften stof Lycra op het etiket. Meestal kun je het gooien in de was met een lading kleren op dezelfde manier, gekleurd en droog op laag vuur. Verwijder het uit de droger zodra de droogcyclus om rimpels te voorkomen.

Bepaal hoe het weefsel meer rek. U moet uw patroon te snijden, zodat de rek gaat rond het lichaam. Dit kan betekenen dat het snijden van de stof op het kruis graan in plaats van het graan in de lengte.


Snijd de stof met een extra sterke schaar of een rolmes. Speld de stof aan elkaar met geslepen pinnen extra om te voorkomen dat het raken van de stof.

Het gebruik van polyester draad om de stof stretch geven in wat meer op de naden. Wijzig uw normale naald naaimachine met een naald bal.

Zet de naaimachine aan een smalle strook zigzagsteek of steek uw naden naaien. Controleer de naden op een stukje stof voordat u begint met de jurk naaien.

Het veranderen van het model als nodig om de rek Lycra mogelijk. Bijvoorbeeld, onzichtbare scharnieren zijn makkelijker te kledingstukken van Lycra naaien. Vermijd slots, indien mogelijk. Als je slots moet hebben in het hoofd, naai een koord in hen te helpen stabiliseren van het weefsel.

Serge naden waar mogelijk. Dit is een snelle en gemakkelijke afwerking naad die bulk vermindert en is verantwoordelijk voor de neiging van de randen Lycra sag.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha