Hoe om te naaien met behulp van de Invisible Zipper Foot van Husqvarna VikingOnzichtbare scharnieren zijn het ideale alternatief voor de traditionele, moeilijk te rits naaien en zorgen voor een schone blik op de kledingstukken. Naai een onzichtbare rits op uw Husqvarna Viking met behulp van de onzichtbare rits voet verkrijgbaar bij uw dealer Viking. Met een paar eenvoudige stappen en een specialiteit naaimachine voet van goede kwaliteit, dan kunt u het overwinnen van de angst voor de scharnieren.

Bevestig de onzichtbare rits voet op uw naaimachine Husqvarna Viking. Rijg de machine met de schroefdraad die overeenkomt met het weefsel.

Open de rits en druk plat met een ijzeren set afkoelen tot smelten te voorkomen, volgens Celeste Percy in het tijdschrift Threads. Houd de rits uitgepakt. Druk op de naad, meestal een halve centimeter of vijf-achtste inch, de volgende stof, met behulp van een geschikte omgeving van ijzer. Open de plooien ingedrukt.


Lijn coils die scharnierzijde van het scharnier met de vouwlijn beneden op de stof. Het aanpakken van de rand van de rits in de richting van de ruwe rand van de stof. Speld vast.

Leg de stof onder de naaivoet en rits onzichtbare rits met rits boven. Monteer het scharnier in de gewenste groef op de voet. Plaats de rits onder de groef rechts wanneer naaien van de linkerzijde van het scharnier en onder de groef links als naaien van de rechterzijde van de rits. Controleren of de naald naar beneden gaat en de rits in de buurt van de spoel. Stel het scharnier in het andere kanaal onzichtbare rits voet, Husqvarna Viking als de naald aan de verkeerde kant van de rollen.

Naai de rits in plaats van boven naar beneden from're staat. Achteruit naaien te vergrendelen. Lijn de andere kant van het scharnier met het kledingstuk langs de vouwlijn en naaien geperst tot stand zoals eerder.

Sluit de resterende naad naad zo dicht mogelijk bij het scharnier. Eindigt de onzichtbare rits naaien het einde aan de hand.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha