Hoe om te naaien Euro ShamsNaai eenvoudig bed accessoires zoals bestrijkt de Europese, kunt u geld besparen en geven elk huis decorateur een gevoel van vervulling. Sinds liners zijn slechts rechthoeken, zijn gemakkelijk te naaien. Verschillende bedrijven bieden model naaien patronen voor kussens, covers waaronder Euro's, maar zijn ook gemakkelijk te doen, zonder een reden. Een farce Euro is groter dan een typische kussen en heeft een grens stof rond het kussen. Heeft geen opening aan één zijde, als een traditionele kussen. De achterkant van de sham een ​​opening voor een kussen insert.

Meet een standaard kussen en voeg 6 centimeter op alle partijen om de grootte voor uw charade te bepalen.

Voeg nog 2 cm tot de gewenste lengte van de sham om de grootte van het achterste gedeelte van de sham bepalen. Het achterste gedeelte zal langer omdat het bestaat uit twee delen die elkaar overlappen in het midden.


Gebruik deze metingen om rechthoeken te tekenen in de krant. Knip twee rechthoeken aan de patronen voor de voor- en achterzijde van de farce maken.

Knip de patroondocument langer het achterste gedeelte van de sham doormidden, waardoor twee gelijke zijden. Nu zijn er drie modellen, een voorzijde en twee voor de achterpanelen.

Speld de papieren patronen voor de stof en snit, maken drie rechthoeken van stof.

Verwijder de sjabloon en pennen uit het weefsel papier.

Zoom een ​​korte zijde van elk van de stukken stof voor de achterkant van de sham, waardoor twee stukken kleinere rechthoeken met gestikte aan elke kant.

Pin de twee achterpanelen naar voren, met de rechterkant van de stof aan elkaar en de achterkant van de stof aan de buitenkant. Overlap de omgebogen kanten in het midden van het achterste deel 2 inch, waardoor de opening van het kussen.

Naaien de zijkanten en de bovenkant van het kussen elkaar langs de buitenranden, met een marge van 5/8 inch. Draai het kussen goede kant naar buiten.

Vouw 1 cm van de onderkant van de voor- en achterpand naar binnen. Sluit de onderkant van het kussen elkaar. Deze naad zal het kussen sluiten.

Meet 4 inch van alle kanten van het kussen en teken met een potlood voorzichtig wasbaar. Naai langs de potloodlijnen, het creëren van een rand strook weefsel rond waar het kussen zal zijn.

Leg het kussen in de farce door de opening in de rug.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha