Hoe om te gaan met een breuk? 8 manieren om positief te zienHoe om te gaan met een breuk? 8 manieren om positief te zien

'Het is beter om te hebben liefgehad en verloren dan nooit helemaal hebben liefgehad. '

-Alfred Lord Tennyson

Break is nooit gemakkelijk, zelfs als je weet dat het voor de betere en om te beginnen met kijken naar de positieve kant is het laatste waar je aan denkt, maar er zijn positieve resultaten om een ​​pauze die niet denken aan de tijd. Vaker wel dan niet, een breuk leidt tot een nieuw begin en opent nieuwe deuren die je nog nooit eerder gezien, dus niet het gevoel in de put, juichen plaats en lees onze acht tips over hoe om te gaan met een break en manieren Het kan worden bekeken in een positief licht:


1. break-up ons helpen om een ​​persoon te worden

'Een andere bestemming' De term wordt vaak gebruikt om iemand te beschrijven in een lange-termijn relatie en is eigenlijk heel vertelt één. 'Een andere bestemming' betekent dat je niet geheel zonder dat de andere persoon en, natuurlijk, dat is gewoon niet waar. Breaking leert dat wij mensen in onze wetgeving, en worden we sterker en onafhankelijker als gevolg van de ervaring.

2. was gewoon niet te zijn

Nog een tip over hoe om te gaan met een break is - gewoon accepteren dat was gewoon niet te zijn ... Het 'kaas, het is een cliché, maar er is echt heel veel waarheid in dit gezegde. Er kan maar één reden voor een pauze, zoals ontrouw zijn, maar onder dat, zijn er waarschijnlijk diepere redenen. Hoe je het ook bekijkt, als het niet zou werken, dan is het het beste als het.

3. Gaan door een breuk maakt je een sterker persoon

Omgaan met een breuk is emotioneel moeilijk, maar van die ruwheid komt er een sterke wil. We moeten leren om te gaan met heel veel dingen in het leven teleurstellingen, verliezen en soms zelfs het verraad, maar elk van deze ervaringen die steken leert ons nieuwe lessen en een beter mens van.

4. Redirect uw frustratie

Nog een goede tip over hoe om te gaan met een breakup is - redirect uw frustratie.

Een goede manier om positief gebruik van je woede en frustratie met je ex te maken is dat agressie te kanaliseren in iets meer productief. Vergeet het verslaan van de man of scheuren zijn kleren, en gaan en iets te doen in plaats. Uit te werken, stelt nieuwe doelen, neem hardlopen of het nemen van een nieuwe hobby en kanaliseren alle energie in iets nuttigs.

5. Neem de 'tijd in de rouw

Nog een tip over hoe om te gaan met een breakup is - trakteer uzelf op een beetje 'van de tijd in de rouw. Zelfs als je weet dat het voor de beste, niet verslaan jezelf verdrietig voelen, het is een natuurlijk en essentieel onderdeel van het genezingsproces. Een traan als het nodig is, bevolen weg de herinneringen rond het huis en dan, als je klaar bent, kun je verder gaan.

6. pauze geeft u uw vrijheid terug!

Het is misschien niet wat je wilde, maar een duidelijke breuk in staat zijn om de dingen in het leven dat je wilt doen. Op dit punt kunt u beslissingen over waar ze willen gaan in je leven te maken, zonder dat het standpunt van een ander persoon te overwegen, dus begin planning nu!

7. Hou van jezelf en jezelf eerst

Vergeet al de 'haves' en 'kon haves' die zou kunnen gaan door je hoofd, is het tijd om jezelf op de eerste plaats. Deze dingen zijn zelden alleen door één persoon, als het takes two to tango, dus maak je jezelf niet kwalijk nemen. In plaats daarvan gebruik maken van de tijd die je hebt nu om jezelf te trakteren op een paar leuke dingen en plezier hebben.

8. Niet Uiteindelijk is het begin

Het sluiten van de pagina van een hoofdstuk is niet het einde van het boek. Hebben een positief beeld van deze episode in je leven, als je kunt, en onthoud dat dit hoofdstuk voorbij kan zijn, maar dat betekent dat er een nieuw product en spannend voor u klaar op de volgende pagina.

Hoe om te gaan met een breuk? Elke andere tips? Aarzel dan niet om te delen in de commentaren hieronder.

Gelukkig blijven en de liefde van uw leven!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   2
Oktober 7, 2015 | 21:48:09 | later 29 notulen

Heartbreak is nooit gemakkelijk om te gaan met, dus in plaats van zitten en afvragen wat er mis ging, hier zijn enkele dingen die je zou kunnen beginnen verlichten pijn ....

  4   2
Oktober 8, 2015 | 05:24:07 | later 8 uur

Bedankt, moest ik dat!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha