Hoe om te gaan met angst? 10 TIPSHoe om te gaan met angst? 10 TIPS

Iedereen voelt angst op een bepaald punt in hun leven. Het zou een zorg voor het geld, de zorg voor een kind, of een ernstig geval van zenuwen voor een examen of een sollicitatiegesprek zijn. Angst want dit is volkomen normaal, maar voor sommige mensen, de angst dat ze zich voortdurend in hun achterhoofd en kan invloed hebben op hun dagelijks leven. In zeer ernstige gevallen, mensen niet alleen de zorg over een specifiek ding, maar gewone, alledaagse dingen ook, en dit is wat wordt genoemd een gegeneraliseerde angststoornis en die specialistische behandeling voor gevecht nodig. Voor veel mensen, maar angst is beperkt tot bepaalde perioden van hun leven, en het goede nieuws is dat je er iets aan kunt doen. Als je door een angstige tijd, lees dan deze tien zeer nuttige tips over hoe om te gaan met angst.

1. Maak een tijd zorgen te maken

Een van de ergste dingen over angst is dat, wanneer u zich zorgen maakt over iets, je kan gewoon niet uit je hoofd. Ze zijn zorgen over de hele dag, zelfs wanneer u moet zich richten op iets anders. Als dit is hoe je je voelt, probeer dan afgezien van een bepaalde tijd tijdens de dag, waar u zich kunt veroorloven te maken over, maar ik beloof dat ik zal geen zorgen te maken op een ander moment van de dag. Deze manier, als angstige gedachten in je hoofd, kun je tegen jezelf zeggen: 'Ik maak me zorgen over dat later. "


2. Accepteer de angst

Accepteer de angst voor wat het is, het is gewoon een gevoel dat, net als iedereen, moet worden ervaren van tijd tot tijd. Probeer niet om angst te bestrijden, of beginnen te maken over uw zorgen! Het hoeft niet mooi te vinden, maar gewoon accepteren als een feit van het leven en het zal gemakkelijker te behandelen zijn.

3. Vraag uw angst

Een ander nuttig advies over hoe om te gaan met angst is de vraag hoe realistisch je gedachten zijn echt angstig. Als je verliest je baan vandaag, je echt wilt ooit weer aan het werk? Als je vriendje dumpt je, denk je echt dat dat zal voor altijd uniek zijn? Angst maakt ons problemen te overdrijven in onze gedachten, dus vragen uw gedachten en denk na over hoe realistisch ze werkelijk zijn.

4. Houd bezig

Volgende goed advies over hoe om te gaan met angst is om je geest en handen bezig te houden, en geen ruimte om angstige gedachten te groeien in je hoofd niet geven. Als je in een kamer zitten en niets doen, zal uw angstige gedachten kunnen naar voren te komen, om bezig te blijven, doe wat werk, praten met een vriend, iets dat zal u bezig te houden zal helpen om angst te verminderen .

5. Get some oefening

Het nemen van een beetje 'zachte oefening, zoals een wandeling in het park, het is een goede manier om angst en stress te verminderen. De frisse lucht en lichaamsbeweging voelt u zich veel beter en er werd aangetoond dat het lopen in groen en dicht bij de natuur heeft zeker een positieve invloed op de stemming van een persoon.

6. Begrijp dat je hersenen speelt trucs

Nog een tip over hoe om te gaan met angst is om te proberen te onthouden dat de reden waarom u blazen dingen buiten proportie is dat je hersenen is parten speelt. U bent overdrijven je angsten en je zorgen, en dat is wat het maken van uw verhoogde bloeddruk en hart sneller kloppen.

7. Herinner jezelf hoe vaak je angsten waren vals alarm

Herinnert u zich die tijd je in paniek raakt omdat je dacht dat je de voordeur was open gelaten en ging helemaal terug naar huis alleen te vinden dat het slot was, na al? Alles wat we hebben soortgelijke dingen gedaan, dus herinner jezelf van alle tijden die angst ongegrond was en je ergste angsten niet uitkomen, en dat zal u helpen om uw huidige angsten onder controle.

8. Oefen ademhalingsoefeningen

Een andere goede tip over hoe om te gaan met angst en een gemeenschappelijke manier om stress te verminderen en te kalmeren je zenuwen is om zich te concentreren op je ademhaling. Neem diep adem, dochterondernemingen en focus je geest op je ademhaling en helpen de aandacht van de dingen die je zorgen te verwijderen.

9. Maak een plan

Hier is een geweldige tip over hoe om te gaan met angst: schrijf een lijst van dingen die je zorgen te maken en maak een plan van hoe je gaat doen met alles. Zonder een plan, zal je geest voortdurend gaan over de mogelijkheden en de mogelijke uitkomsten, om make-up je geest om controle te nemen, en gevoelens van onzekerheid en angst te verminderen.

10. Zoek uit wat er zal gebeuren in de tijd

Wanneer je angstig voelt, alles ziet eruit als een ramp die onmiddellijk moeten worden aangepakt. Dus onze laatste tip over hoe om te gaan met angst is om te leren om alleen te lopen; leren dat je hoeft niet alles oplossen nu. Herinner jezelf ook, dat de dingen zullen veranderen en dat, na verloop van tijd, de angst en de dingen die u zich zorgen maakt, zullen ze passeren.

Hoe om te gaan met angst? Wat zijn uw suggesties?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha