Hoe om te exporteren Event Logs Viewer

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 6, 2015 Admin Computer 0 0


Winkels in de Windows Event Viewer belangrijke informatie over het oplossen van problemen met de computer hardware en het besturingssysteem en kan waardevolle informatie verschaffen voor het oplossen van diverse problemen die zich kunnen voordoen. Wanneer een log bereikt capaciteit, worden de oudste gebeurtenissen overschreven door nieuwe gebeurtenissen en belangrijke informatie over het oplossen van problemen kan worden verloren. Deze gegevens opslaat zodat het kan worden weergegeven als gevolg daarvan veel gebruikers vinden het nuttig om de inhoud van de registers voeren regelmatig. Windows-logboeken kunnen worden geëxporteerd in verschillende formaten, waaronder de grootte van het logbestand (* .evt), door komma's gescheiden (csv) of als een tekstbestand (txt). Als u Windows 7 gebruikt, kan ook worden geëxporteerd in XML (* xml) formaat.

Klik op het menu "Start" en typ "eventvwr.msc" in Windows 7 "Zoeken" veld en druk op de "Enter" op uw toetsenbord. Als u gebruik maakt van een oudere versie van Windows, klikt u op het menu "Start", "Uitvoeren ...", typ "eventvwr.msc" en druk op "OK".

Markeer het logboek dat u wilt exporteren. Merk op dat als je wilt om de veiligheid log wilt exporteren, moet u zich aanmelden met een account die lid is van de "Administrators" lokale beveiligingsgroep.


Selecteer "Logbestand opslaan als ..." uit het menu "Actie".

Selecteer een van de beschikbare formaten in het drop-down menu "Opslaan als".

Voer een betekenisvolle naam voor het bestand. Bijvoorbeeld, kunt u de toepassing log als "AppLog_mmddyy.evt," waar "MMDDJJ" is de huidige datum op te slaan.

Klik op de knop "Opslaan".

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha