Hoe om te eindigen een deken Haak snelDekens Haak kan een lange tijd te doen nemen, vooral als je dunne draad te gebruiken. Gelukkig zijn er een aantal technieken die kunnen worden gebruikt om een ​​deken haken sneller af. Keuze garen, patroon en grootte haak hebben allemaal een effect op de hoeveelheid tijd die het duurt om uw deken te voltooien. De hoogte van uw punten bepaalt ook hoe snel het zal zijn over uw deken. De keuze van materialen en techniek, zal het begin helpen om de deken sneller haken.

Gehaakte deken met zware wollen of omvangrijke gewicht garen. Hoe dikker het garen, hoe sneller je deken groeien in omvang.

Werken met dierlijke vezels zoals wol, angora of alpaca, dan synthetisch of groente. Animal vezeldraden meer van "give" katoen of acryl, welke hand krampen verminderd en de hoeveelheid trekkracht nodig is om een ​​ligatuur trekken.


Werken in dubbele of drievoudige haaknaald in plaats van een enkele of semi-double. Meerdere keren dat je je haak wikkelen alvorens een punt en het laagste aantal cycli tot de dekens over te trekken, de hoogste van de resulterende punt zal zijn.

Haaknaald met een maat groter dan het garen gesprekken voor. Bijvoorbeeld, als u werkt met een dikkere garen en meestal maakt gebruik van een haak H, in plaats daarvan gebruik maken van een haak I. Uw steken zal iets meer flexibel zijn, het geven van een blik kant voor de deken.

Gebruik een metalen haak die comfortabel in de hand voelt. Metalen haken pak de draad minder dan plastic of houten genaaid. Om te voorkomen dat de hand krampen en vermoeidheid die naar beneden kunnen vertragen, kiezen voor een haak met een bamboe handvat of gewatteerde duimsteun.

Gebruik een enkele draad. Strepen niet alleen eisen dat u om te stoppen en vaak veranderen garens, verhoogt u de tijd om te eindigen zodat u met staarten te weven in als je klaar bent.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha