Hoe om te controleren op Conficker VirusAls uw computer is besmet met de Conficker-worm, die zichzelf repliceren en besmetten andere computers in het netwerk. De worm kan zich verspreiden door middel van het delen van bestanden en USB-drives, en kan deactiveren en belangrijke diensten van vitaal belang voor de gezondheid van de computer wijzigen. Controleer om te zien of de Conficker-worm is op uw computer door het invullen van een volledige systeemscan of het controleren van de status van de services die is bekend van de worm te infecteren. Deze worm richt zich op Microsoft Windows.

controleer de status van de programma's voor de doelstellingen Worm

Klik op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm en typ "cmd" zonder de aanhalingstekens in de zoekbalk. Druk op de "Enter". De opdrachtprompt wordt geopend.

scan uw computer

Typ "Sc.exe zoekopdracht wuauserv" zonder de aanhalingstekens en druk op "Enter" op uw toetsenbord. , Wat betekent dat bepaalde dienst wordt uitgevoerd en de worm heeft niet besmet is: de derde regel na de titel, moet het "4 lopende staat" zeggen. Typ "bit SC.exe vraag", "Sc.exe WinDefend ondervraging" en "Sc.exe zoekopdracht ERSvc" zonder de aanhalingstekens om ervoor te zorgen dat deze services worden uitgevoerd. , Hetgeen betekent dat de worm uw computer niet is besmet: de derde regel moet "4 lopende staat" zijn. Verlaat de opdrachtprompt.


Klik op "Start" en typ "regedit" in de zoekbalk aan de redactie van het Windows-register te zien. Dubbelklik op elk van de volgende elementen, vanaf de bovenkant van het registratiesysteem voor het fonds ". SvcHost"HKEY_LOCAL_MACHINE", "SOFTWARE", "Microsoft", "Windows NT", "CurrentVersion" en dubbelklik Klik op "netsvcs" in het paneel "Details" en blader door de lijst. Als uw computer is geïnfecteerd met de worm, zal een willekeurige dienst te zijn op de lijst.

Open Internet Explorer.

Bezoek virusscan webpagina van Microsoft Live "One Care". Dit is geen software.

Klik op de "Volledige scan". Een pop-up zal laten zien en het zal uw computer te scannen op de worm.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha