Hoe om te breien Faces Projecten Borduur

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Ambachten 0 0


Met basisvaardigheden voor het breien, wilt u misschien uw breiwerk projecten uit te breiden naar opgezette dieren schattig en eigenzinnige bevatten. Omdat deze zelfgemaakte speelgoed meestal geen grote hoeveelheden garen nodig heeft, kunt u in staat om snel te voltooien. Na het breien en naaien van de stukken samen om het afgewerkte project te maken, de laatste taak gaat borduren het gezicht op je breiwerk project.

Snijd een lengte van 12 centimeter van zwarte of bruine kleur garen voor het oog. Rijg de naald in met borduurgaren en knoop het einde.

Steek de naald door de achterkant van het hoofd van het project breien en steek de naald door het hoofd tot het punt komt uit de voorkant waar u het linkeroog wilt. Trek de naald uit het draadmodel van het gezicht om de knoop begraven op het uiteinde van de draad in de vulling in het midden van de weg.


Naai een X met de punten 1/2-inch-lang voor het eerste oog. Na het voltooien van de X, raakte de punt van de naald naar het punt waar u wilt het tweede oog doen. Sluit het tweede oog met dezelfde techniek.

Steek de naald in het breien aan de X voltooien en druk de punt van de naald terug door de vulling in de kop zodat de naald komt uit de achterkant van het hoofd. Trek strak naald en maak een knoop in de draad. Haak de draad direct na het knooppunt en manipuleren van haar hoofd in haar handen zachtjes. Het knooppunt wordt begraven in de vulling in het hoofd.

Snijd een lengte van 12 centimeter van roze garen voor de neus en mond. Rijg de naald met de draad en knoop het einde.

Herhaal hetzelfde proces van het inbrengen van de naald door de achterkant van het hoofd van het project breien en bekijk de voorzijde waar u wilt naaien de neus.

Maak twee punten voor de neus, in de vorm van een V met punten 1/2 centimeter lang. Maak de mond uit te breiden naar beneden vanaf de neus met een verticale punt 1/2-inch-lang. Naai een kleine U-vormige links en rechts van de verticale punt voor de mond.

Schuif de punt van de naald terug door het invullen van de kop en knopen de draad met dezelfde techniek.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha