Hoe om te berekenen hoe groot doe je QuiltMaak die speciale quilt moet u een aantal dingen over de dimensionering van een, zodat u kunt eindigen met een goede pasvorm weten. De quilt zou kunnen zijn voor een aantal grote bedden, een kind, de bank of zelfs een tapijt. Al deze verschillende doeleinden nodig om specifieke informatie over de grootte van het gebied, uw model en dergelijke andere overwegingen voor het kopen van stof houdt. Je wilt niet om te eindigen met een quilt, dat is de grootte of de korte weefsel voordat ze fout zijn gegaan.

Meet de ruimte waar het dekbed wordt geplaatst. Voor een bed, gebruik dan de eerste grootte matras en onderzoekt de zijkanten en het einde van het bed. Als er een platform, wil je niet een lange overhang, maar u kunt de zijkanten overhang aan de randen van de matras te dekken.

Gebruik standaard maten bed als je niet direct meten van het bed. Een wieg matras grootte is 27-52 cm, en de grootte quilt zou 36 tot 48 centimeter draaien. Een twin-size matras is 39 bij 78 centimeter, en de grootte quilt zou 81 zijn met 110 centimeter. Een full-size matras is 54-75 cm, en de grootte quilt zou 96 zijn met 110 centimeter. Een queen-size matras is 60 tot 80 cm, en de grootte quilt zou 102 zijn met 115 centimeter. Een kingsize matras is 72-84 cm, en de grootte quilt zou zijn 120-120 cm.


Overweeg het gebruik, als de deken niet is gedaan voor een bed. Om de machine van een kind quilt, bijvoorbeeld, je wilt niet een dekbed dat is lang genoeg voor een bank, omdat de ruimte niet mogelijk is voor een stuk omslachtig te maken. Voor ruimtes niet-specifieke, verwijzen naar het model dat u hebt gekozen en verbeteren van de blokgrootte quilt om te beslissen over een formaat afgewerkte quilt. Bijvoorbeeld, zou een deken auto met een deken die blokken heeft 9 cm breed geschikt drie blokken van vier blokken, of 27 door 36 centimeter.

Kies het ontwerp van de quilt die je gaat doen. Quilt pleinen van gedessineerde quilts eindigen met zeer specifieke afmetingen van de blokken die eenvoudig te berekenen zijn. Als bijvoorbeeld de blokken van het dekbed een uiteindelijke grootte van 10 cm en de deken is een dubbele grootte 68 van 88 inches zeven blokken voor de breedte en negen blokken voor de lengte nodig.

Voeg in grootte sashing, afhankelijk van het model dat u hebt gekozen. Niet alle quilts zijn sashing. Sashing is de strook materiaal dat zich tussen de blokken of langs de omtrek van een dekbed. Voor een quilt zes blokken breed en 12 blokken lang met 2 inch sashing tussen de blokken en op de omtrek, berekent eerst de sashing tussen de blokken en dan de sashing buiten. Voor de breedte, voeg vijf secties sashing 2 centimeter tijden tussen de blokken, of 10 centimeter. Voor de lengte, voeg 2 centimeter tot negen keer de sashing tussen de blokken, of 18 centimeter. Voeg dan 4 inch tot elke meting van de lengte en breedte van de omtrek van elke kamer sashing dekbed.

Maak de laatste berekeningen gebruik maken van de verzamelde informatie. De grootte van het bed of de meeste een richel, de blokgrootte quilt en extra dimensie aan een sashing in de quilt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha