Hoe om sieraden uit zaden makenMet behulp van natuurlijke objecten te versieren het menselijk lichaam is geoefend voor duizenden jaren. In deze dag en leeftijd, om groen met uw sieraden te gaan kan de mode zijn in meer dan één manier. Groeien en drogen hun zaden, of vinden in supermarkten, tuincentra, of in uw achtertuin. Het maken van sieraden kan helpen voldoen aan uw creatieve aard, en als je patronen en ontwerpen die tegemoet te komen aan andere mensen te maken, kunt u uw sieraden markt en voeg een beetje 'groen voor uw portefeuille, met behulp van eenvoudige materialen die door Moeder Natuur.

Bereid uw zaden te classificeren via hen om vuil te verwijderen en verwijder de zaadjes gebroken of vervormd. Was alle zaden die vuil zijn, en goed drogen. Wrijf de zaden met een katoenen doek om ze te schitteren.

Plaats een 1-inch dik board op uw werkgebied, en zet een zaad op de tafel. Houd het zaad veilig met een tang. Boor een gat in het zaad met een accuboormachine met een beetje '1/16 inch boor. zodat dit met de zaden van de ketting. Boor gaten in alle zaden.


Meet 32 ​​cm van tandzijde met de tape, en knip de draad af met een schaar. Gebruik een rode markering een punt te scoren 2 cm van het ene uiteinde van de floss. Markeer dit punt met een rode marker. Het maken van een punt op 2 cm van het andere uiteinde van de floss. Wikkel een klein stukje plakband rond het einde.

Haal het uiteinde van het garen door de kleine opening in het bovenste deel van de zelftappende naald, boven het oog. Trek de draad door het oog van de naald van je tot het punt gemarkeerd met tape.

Plaats een zaadje in een tijd op de draad door het indrukken van de naald door het gat dat je in het zaad. Trek het eerste zaad op het punt gemarkeerd met tape. Blijven toevoegen van de zaden tot u de lengte van de draad tussen het merk en de administratieve rompslomp hebt ingevuld.

Verwijder de tape van de draad en knoop de uiteinden van de draad stevig aan elkaar. Haak de uiteinden van de draad bij de knoop met een schaar om de ketting af.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha