Hoe om schuim kussens makenAls je weet hoe om te naaien (of lijm) kunt u uw eigen stoel pads of foam kussens bedekt. Laat ze uw interieur passen, op te halen oude degenen die in duigen. U kunt een kussen maken volgens dezelfde procedure. Het 'een eitje! Hier is hoe ...

Wat ga je doen is in principe neem een ​​tas van stof die je kussen zal houden. Als het kussen is zeer dik, kan eigenlijk lijken op een platte doos van weefsel (zijkanten zijn breder). Het doel is om drie zijden, spullen te maken met de inhoud, dan naai de rust in de buurt.

Meet uw stuk schuim. Je moet niet laten een vierkant, maar voor dit artikel zal ik doen alsof je aan het doen bent een vierkant. Vouw de stof met de goede kanten op elkaar. Teken een vierkant dat ongeveer 2 "langer alle vier zijden. Knippen en gebruik rechte pennen om de stukken samen te houden.


Naai drie zijden. Wees niet bang om een ​​mooie hoek te geven. Voor de derde zijde die u kunt naaien de hoek, maar niet meer dan 2 go "van de uiteinden. Nu moet je een zak met alle drie de kanten en hoeken van de vierde zijde te hebben. Klaar om op te gaan?

Snijd de naden rondom, niet te dicht bij de lijn van het naaien, misschien ongeveer 1 "weg. Om hoeken van zakken hebben mooie schone, wil je de stof in de meeste bochten af ​​te snijden. Ik meestal gewoon afgesneden van de hoek ( en let niet op de lijn die ik naaide) snijden. Sla rechts af. Op de vierde bord, met behulp van ijzer aan de rand van ongeveer 1 "fold, dit gaat om de naad gesloten makkelijker.

Neem je vierkant foam, en wikkel volledig bodem. Dit zal het kussen te verzachten en het langer duren. Ga je gang en schuif de hele enveloppe van stof over het kussen. Je hoeft niet veel van het spel om te borduren het dicht, maar je moet genoeg hebben. Met zware draad die wordt verdubbeld, ga je gang en naai gesloten. Als je echt zin, kon je een rits te naaien, zodat u het deksel kunt nemen voor reiniging.

U bent klaar. Om decoratieve maken, kunt u de knoppen op te zetten, voeg de leidingen rond de naden, maken de andere stof aan elke kant ... laat je creativiteit uw gids zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha