Hoe om schimmel residu uitgang te verwijderenLosmiddelen, zoals het insmeren van siliconen losmiddelen en wassen worden gebruikt in vele soorten projecten met mallen, door een kaars maken en ambacht van auto-onderdelen en boten. Vormlosmiddelen fungeren als een belemmering voor het materiaal dat wordt gevormd in de mal van het vasthouden aan de schimmel te voorkomen. De spray vrijlating moet worden verwijderd tussen applicaties om effectief te blijven en houd je schoon mallen.

Het verwijderen van schimmel wax-uitgang

Pour 1 pond trinatriumfosfaat, die is gevonden in bouwmarkten of thuis verbetering, in een emmer.

Het verwijderen van schimmel silicone spray-Based Printing en oliën

Giet 1 liter warm water in de emmer boven het trinatriumfosfaat. Roer met een houten lepel tot het trinatriumfosfaat volledig is opgelost.


Draag rubberen handschoenen om uw handen droog en beschermd te houden.

Dompel een spons in de emmer en schrobben aan het binnenoppervlak van de matrijs om de was schimmel te verwijderen. Wrijf krachtig tot de was wordt verwijderd.

Laat de mal drogen.

Gebruik fijn schuurpapier om alle sporen van resten te verwijderen.

Schone papieren handdoek te absorberen op het oppervlak en verwijder eventueel resterende vet op de oppervlakte. Dit zal het gemakkelijker maken om de resterende insmeren verwijderen.

Doop een spons in warm water en zeep en spoel de binnenkant van de mal als een bord. Gebruik een zeep met een hoog alkalisch gehalte.

Laat de mal drogen.

Dompel een papieren handdoek in wat alcohol en veeg het oppervlak om eventuele gladheid op het oppervlak veroorzaakt door resten van de spray oliën en losmiddelen verwijderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha