Hoe om roos in de winter te voorkomen?De winter is de tijd van het jaar wanneer de temperatuur daling neemt een klap voor je gezondheid. De huid wordt voor een droge huid cellen en dode start oppervlakken. Dit drogen is niet beperkt tot de huid, is een veel voorkomend probleem bij de hoofdhuid. Dode cellen van de hoofdhuid beginnen kleine schilfers en beginnen te vallen. Dus de witte vlokken op je schouder in de winter kan niet noodzakelijkerwijs sneeuwvlokken, kan roos te zijn !!

De koude winter luchtaanval die de huid en hoofdhuid vocht is verantwoordelijk voor roos heb je dit seizoen meegemaakt. Niet alleen verblijven in plaatsen die een efficiënte kachels om hem te laten voelen als een woestijn hebben, de warmte kunstmatig geproduceerd door verhitting in combinatie met de koude lucht in de winter is extreem hard op de hoofdhuid. Dat is waarom roos in de winter is een veelvoorkomend probleem.


Het voorkomen van Roos in de winter

Hier zijn een aantal remedies voor roos in de winter:

Om te beginnen, kunt u een lichte hydraterende balsem gebruiken. Het is erg belangrijk dat je voldoende vocht te houden op de hoofdhuid en laat het niet droog en jeukerig. Als u wilt kruiden gaan, om ervoor te zorgen dat voor allergieën met een zeer klein bedrag voor de eerste keer. Sommige mensen zijn allergisch voor bepaalde kruiden en kunnen jeuk en roodheid van de hoofdhuid te ontwikkelen.

Tea tree olie en shampoo, conditioners en andere haarverzorgingsproducten gemaakt van tea tree olie werk uitzonderlijk goed om het vocht van de hoofdhuid te herstellen en roos te voorkomen. U kunt ook masseren in kleine 'tea tree olie op je hoofdhuid twee keer per week en je ziet een aanzienlijke verbetering.

Voldoende hoeveelheden vitamine B en zink in de voeding is zeer belangrijk voor een goede gezondheid van de hoofdhuid. Zo zijn de omega-3 vetzuren! Deze zijn meestal te vinden in noten, eieren, bladgroenten, etc. Als je niet al te dol op groenten, maak een salade en bovenkant met wat mayonaise om het interessanter en weelderige maken.

Een luchtbevochtiger kan nuttig zijn als het regelt de vochtigheid in de lucht en uw huid voldoende vocht om te leven. Zorg ervoor dat u de luchtbevochtiger schoon om de 2-3 dagen. Wanneer onbeheerd, deze eenheden uitgegroeid tot een broedplaats voor schimmels en andere bacteriën, en kunnen allergieën en andere infecties veroorzaken!

Niet te veel stylingproducten haar niet gebruiken tijdens de winter, omdat de huid en hoofdhuid zijn al droog en het haar wordt beroofd van vocht, die gemakkelijk kan worden aangetast door chemicaliën en dit kan leiden tot jeuk van de hoofdhuid, die op zijn beurt leidt tot roos.

Vermijd het wassen van je haar te vaak, omdat dit je hoofdhuid zal opdrogen en kan leiden tot roos. Vermijd het gebruik van kokend water op het hoofd; in plaats daarvan gebruik maken van warm water of water meer mooi het kan zijn om je haar te wassen, af te houden roos.

Zachtjes masseren van de shampoo of conditioner te gebruiken op je hoofdhuid. Niet hard zijn, kan dit gemakkelijk leiden tot huiduitslag en traan vocht uit de hoofdhuid. Haarkleur kan ook invloed hebben op de hoofdhuid en roos veroorzaken, te voorkomen haarverf in de winter of zorg ervoor dat een haarkleur die garandeert dat de vochtgehalte van je haar te houden kiezen.

Warme olie olijfolie of kokosolie en geef jezelf een hoofdhuid massage met hete olie delicate en spoelen na een uur of zo. Gebruik milde shampoos en conditioners. Voeg een paar druppels aromatische olie zoals lavendel olie op de therapie te verhogen. Niet alleen zal je te ontdoen van roos in een korte tijd, dan heb je ook een sterke weelderige haren dus er zal worden aangevuld.

De shampoos die het doel van het elimineren roos meestal gericht te houden voor 2, 3 of 5 minuten vóór het wassen, voor de beste resultaten. Controleer zorgvuldig de instructies en overgaan tot de voordelen ervan te verzamelen.

Roos kan worden veroorzaakt door extreme stress en niet goed uitspoelen van haarverzorgingsproducten. In het eerste geval, zorg ervoor dat je genoeg rust te nemen en eet gezond. In het laatste geval, zorg ervoor dat de hoofdhuid grondig te wassen om ervoor te zorgen dat er geen mousse of haar styling producten achtergelaten. Was je haar met citroen water, omdat het helpt in de strijd tegen de roos!

Met de bovenstaande tips, bereid zijn om roos te bestrijden en deze winter ook genieten van de weelderige, mooie, sterke haren en staan ​​los van de rest.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha