Hoe om rimpels in de nek te voorkomen?Als het gaat om de vergrijzing, de nek is een kritisch punt. We kunnen veel vrouwen zien met mooie gezichten, maar hun perfecte huid in de buurt van de nek ziet er ouder. Een van de eerste tekenen van veroudering is de nek rimpels en verslapping van de huid. Om deze rampen te voorkomen, moet de huid tegen rimpels en andere afwijkingen goed beschermen.

De beste manier om het verouderingsproces te vertragen om ziektes te voorkomen moeten handhaven en verhogen de elasticiteit van de huid van de hals nemen. Vergeet niet dat de nek is zo gevoelig als uw gezicht gebied, dan moet je de juiste zorg te nemen.


U kunt een aantal rituelen toe te voegen voor uw dagelijkse huidverzorging thuis. Daarnaast zijn er een aantal medische en chirurgische methoden voor de onderneming en jonger uitziende huid, vaak door beroemdheden aangenomen. Maar het is altijd raadzaam om verzorging van uw huid te nemen vanaf zeer jonge leeftijd met natuurlijke methoden.

Oorzaken:

Vervuiling, rook en sigaretten:

We weten allemaal dat er veel vervuiling die er zijn geven ons een zeer moeilijke tijd. Vervuiling en rook beschadigt de huid. In je eerste jaren, de huid neutraliseert vrije radicalen. Maar als je ouder wordt, vertraagt ​​dit neutralisatie proces veroorzaakt meer schade aan de huid. Een sigaret roken is ook zeer gevaarlijk voor de huid en de tekenen van veroudering heel gemakkelijk.

Zon: Blootstelling aan de zon is een van de meest gevaarlijke oorzaken van problemen in verband met de huid. Zon heeft zoveel goede eigenschappen die u wilt genieten. Het doet voeden huid met vitamine D en helpt bij de groei van gezonde botten. Maar als je naar buiten gaat, is het erg belangrijk om je huid te beschermen met een goede zonnebrandcrème, omdat de primaire oorzaak van de huid pre-rijping. Zonnestralen verminderen de elasticiteit van de huid en de huid niet terugkeert naar zijn oude vorm resulteert in rimpels, lachrimpels en ouderdomsvlekken.

Voorkomen Neck Rimpels met een gezonde levensstijl:

  1. Beperk blootstelling aan zonlicht om de huid tegen UVA en UVB beschermen.
  2. Beperken de blootstelling van de huid aan sigaretten en andere gassen.
  3. Voeg een goede oefening om je dagelijkse routine nek.
  4. Houd je hoofd recht en kin.
  5. Drink minstens 8 glazen water per dag om de huid te verstevigen.
  6. Een hoge kussen is de grootste vijand voor uw huid glad. Houd de hoek tussen het gezicht en nek tot maximum. Ga voor een klein kussen in plaats van een enorme.
  7. Breng aardappelschijfjes op de hals. Zal de huid te ontgiften en reinigen van de poriën.
  8. Breng een goede rimpel crème in de nek tijdens de nachten voor het slapengaan.
  9. Vraag uw dermatoloog over Retin-A crèmes. Deze vertragen van het verouderingsproces in een zeer effectief.

Als u de volgende stappen van jongs af aan, dus het is makkelijk om het verouderingsproces te vertragen. Als u al de nek rimpels kunt u terecht voor een grote crèmes en anti rimpel crème Retin-A. Raadpleeg uw dermatoloog voor behandeling. U kunt verwijderen met behulp van deze drugs en dan beginnen met het verzorgen van het om te voorkomen dat weer verschijnen.

Afbeeldingen: 1

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha