Hoe om programma te verwijderen van VirtualBoxVirtualBox is een softwarepakket waarmee u meerdere besturingssystemen draaien. VirtualBox draait op Mac OS X, Linux en Windows host-besturingssystemen. Eenmaal geïnstalleerd op de host-besturingssysteem, VirtualBox kunt u virtuele machines die een standaard x86 hardware-omgeving waarin de meerderheid van de x86-besturingssystemen kan worden geïnstalleerd en uitgevoerd emuleren creëren. U kunt nieuwe besturingssystemen proberen zonder veranderingen in hun bestaande werkomgeving. VirtualBox grafische gebruikersinterface verbetert de installatie en verwijdering van virtuele machines.

a virtual machine verwijderen

Stoppen of schakel de gast-besturingssysteem dat u wilt verwijderen en laat VirtualBox draait als u gebruik maakt van het gast-besturingssysteem. Anders beginnen de VirtualBox applicatie.

Klik op "Bestand" en vervolgens op "Virtual Media Manager." U kunt ook de Virtual Media Manager te bereiken door op "Control" en "D"


Markeer het virtuele beeld van de schijf die u wilt verwijderen, terwijl nog steeds in de Virtual Media Manager. Klik op 'Verwijderen'. Virtual Box vraag of u zeker weet dat u naar de harde schijf te verwijderen. Klik op 'Verwijderen'. VirtualBox zal dan waarschuwen dat de verwijderingen niet ongedaan kan worden gemaakt. Klik op "Verwijderen" om het beeld van de virtuele harde schijf volledig te verwijderen. Klik op "OK" om de Virtual Media Manager te sluiten.

Klik op de naam van de virtuele machine die u verwijdert uit het hoofdprogramma van VirtualBox om deze te markeren. Klik op "Menu machine" en klik vervolgens op "Verwijderen." VirtualBox zal u vragen om te bevestigen dat u de virtuele machine te verwijderen. Klik op "Verwijderen" om de virtuele machine te verwijderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha