Hoe om programma's en bestanden overzetten naar een nieuwe computerMensen kopen nieuwe computers om verschillende redenen - een oude computer die breekt vervangen of om gelijke tred te houden met de veranderingen in de technologie. Zelfs als er een nieuwe computer in staat om een ​​breed scala aan handige functies zoals het besturingssysteem sneller, meer geheugen of een nieuwe entertainment-programma's of software om te werken, kan je nog steeds favoriete programma's of regelmatig gebruikt, en andere bestanden op de oude computer of op een extern opslagapparaat. De overdracht van deze bestanden vereist alleen dat jij de methoden van bestandsbeheer (openen, kopiëren, en sla het installatiebestand) beschikbaar op elke computer.

Back-up van uw programma's en andere bestanden van uw oude computer naar externe opslagmedia (harde schijf, muziekspeler of schijven, zoals geheugenkaarten, cd of dvd), als je niet al back-ups. U kunt deze stap overslaan als u al back-ups van uw programma's en bestanden.

Sluit het externe opslagapparaat voor uw nieuwe computer via een kabel, draadloos of de disc. Als je de oude en nieuwe computers in het netwerk en hebben besloten om direct toegang te krijgen tot de oude computer via het netwerk om bestanden over te dragen, deze stap overslaan.


Toegang programma's en bestanden op het opslagapparaat (s) of via een netwerkverbinding, dan slaan en/of te installeren, indien gewenst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha