Hoe om productiever te zijn? 28 PRODUCTIVITEIT TIPS DRUGSHoe om productiever te zijn? 28 PRODUCTIVITEIT TIPS DRUGS

We verdelen onze suggesties hogere categorieën productiviteit: lichaam, geest, voedsel, technologie, time management, enz., Zodat we in staat om alle aspecten van ons leven te raken van deze geheimen van ongelooflijke productiviteit zal zijn. Laten we beginnen:

TIPS BODY Productiviteit:

Eerlijke hoeveelheid slaap

Probeer uw gezonde dosis verkwikkende slaap elke nacht, waarin alle energie die nodig is zal om dingen gedaan te krijgen!


Oefening

Plan uw oefening routine en sporten regelmatig, zal helpen het beheer van de dagelijkse stress en energie je lichaam. Vredige geest is veel productiever dan angstig!

Machtsdutjes

Als je voelt dat je energie levels rennen laag, neem een ​​kleine pauze en krijgen een power nap, die u helpen energie opdoen in de productiviteit, zodat u in staat om zich te concentreren op het verkrijgen van de resultaten zullen zijn.

Vroeg wakker

Als je vroeg wakker kunt u meer dingen gedaan krijgen! Als u moeite om uit bed vroeg, probeer wakker 10 minuten eerder elke dag, dus dat, beetje bij beetje, zult u in staat om op te staan ​​zodra u wilt. Om het evenwicht te behouden - het naar bed gaan een beetje te 'voor.

TIPS TECHNOLOGIE Productiviteit:

Nieuws ontgifting

Schakel het nieuws voor een week en zie hoe deze simpele verandering je leven kan bewegen in een positieve richting. De meeste van de tijd nieuws voeden van uw geest met negativiteit en afleiding, het maken van uw lagere productiviteit.

Krijg slim met uw e-

Stoppen met het controleren van e-mail elke 10 minuten. In plaats daarvan, kijk 3 keer per dag: 's ochtends,' s middags en 's nachts, zodat u niets hoeft te missen en bespaart een hoop tijd.

Sneltoetsen

Zoek uit welke sneltoetsen voor u nuttig kan zijn en ze gebruiken om je leven productiever te maken.

Beperk tijd online

Soms besteden we uren online surfen en surfen op social media sites die niet speciaal doel. Het is niet zo! Noteer de lijst van websites die de neiging heeft om "eten" uw tijd elke dag en beperken browsen online krant, op deze manier zul je meer tijd om de dingen die tellen te bereiken krijgen.

Record, als je geen zin hebt in schrijven

Vergeet niet de opname dingen, als je niet willen schrijven of type.

Productiviteit Toepassingen

Er zijn een heleboel van de productiviteit toepassingen op de markt, vinden degenen die past bij uw behoeften en gebruik te maken van hen.

ETEN:

Gezonde eetgewoonten

Wilt u productiever te zijn en meer energie hebben, op te nemen gezonde eetgewoonten in je leven van alledag. Maak een lijst van gezonder voedsel en om voorraad op hen wanneer u uw boodschappen doen.

Drink meer water

Water is leven. Zorg ervoor dat het verbruik routine te water per dag om die 8 glazen een dag.

Niet meer junk

Gooi alle junk food en vermijd opnieuw kopen. Niet kopen verwerkte voedingsmiddelen en ongezonde, die eigenlijk voedsel-zappen energie uit levendig gevoel en productief.

Sla geen maaltijden

Vermijd de nadruk je lichaam om maaltijden overslaan, want het zal enorm worden afvoer van uw energie. Wanneer je je lichaam in een verhongeringswijze, wordt aangenomen dat een honger heeft gestart en begint energie, wat leidt tot stress en angst te besparen.

Krijg aanbiedingen intelligente

Een overeenkomst te onderhandelen met uw favoriete restaurant of bar en krijgen een distributie van levensmiddelen, die u zal helpen tijd te besparen om de belangrijke dingen gedaan te krijgen.

KLEDING:

Ontdoen van kleding je draagt ​​niet meer

Geef / gooi alle kleren die je niet dragen meer, als je niet hebt gebruikt het pand voor meer dan een jaar - zal hoogstwaarschijnlijk niet meer dragen. Vegen uw persoonlijke ruimte - je bevrijden nieuwe positieve energie die uw productiviteit stimuleren.

Wat is jouw stijl?

Erachter te komen wat voor soort stijl die u na en dragen op een dagelijkse basis, zodat je kleren in harmonie met je innerlijke zelf.

Bereid uw kleding op voorhand

In de avond, voor te bereiden wat je de volgende dag zal dragen. Het zal u tijd en energie te besparen in de ochtend.

Dragen elegante kleding

Zorg ervoor dat je warm aankleden en dragen elegante jurken / elegant, dat je zelfvertrouwen een impuls zal geven en de productiviteit te stimuleren. Vermijd baggy kleding en te comfortabel, zodat degenen die niet meer productief maakt.

TIJD TIPS productiviteit beheer:

Tijd is kostbaar

Behandel uw tijd met dezelfde belang van de behandeling van uw geld.

Handeling, niet wachten tot het juiste moment

Start actie voordat je het gevoel klaar is, omdat het beter is om dingen te doen, dan proberen om alles perfect te doen.

Beperk de tijd van de vergaderingen

Vermijd onnodige vergaderingen en onnodig. Vaak hebben mensen niet zo veel tijd nodig als je het vraagt. Stel een tijdslimiet voor al uw vergaderingen en prioriteren van de beslissende degenen.

TIPS MIND Productiviteit:

Focus en prioriteren

Focus op en voorrang te geven slechts 1-3 belangrijke dingen per dag. Als u uw lijst van "dingen te doen" te lang, zal je geest overweldigd en zal niet in staat zijn om te volgen.

Houd het eindresultaat in gedachten

Stel duidelijke doelstellingen en zie het eindresultaat voordat je zelfs beginnen om actie te ondernemen.

Mind Map

Gebruik mind mapping techniek, wanneer je vast voelt of niet weet wat te doen.

Formulier afleiding Koppel

TV, Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, Pinterest, Reddit. We hebben allemaal een lange en verleidelijke lijst van afleiding. Wilt u productiever stop met behulp van deze belangrijkste vijanden van de productiviteit of om hun tijd te browsen beperken geworden.

Het dagboek van je gekke ideeën

Noteer al uw gekke ideeën in een dagboek; later, kun je altijd weer terug en weer naar het. Waarschijnlijk, terugkijkend op je dagboek van de gekke ideeën naarmate de tijd vordert, is dat het idee van miljoenen dollars die op zoek waren.

Volg de 80/20 regel

Zoek uit wat 20% van het werk dat je kunt krijgen 80% van de resultaten en maken dit belangrijke stuk.

Ik hoop dat u vond deze tips nuttig productiviteit.

Wat zijn uw geheimen over hoe om productiever te zijn? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Hij blijft gelukkig en het gedaan te krijgen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  1   2
Juni- 8, 2015 | 20:32:28 | later 6 uur

Ik ben bookmarking uw feeds ook E 'was een onderwerp zeer geweldig! Ik wil alleen maar zeggen dank u voor de kennis die je gedeeld. Gewoon blijven samenstellen van dit soort e-mail. Ik zal uw echte speler te zijn. Nogmaals bedankt.

  1   1
Juni- 9, 2015 | 00:48:31 | later 10 uur

De weblog is fascinerend! bedankt voor het delen van deze informatie ..

  5   0
Juni- 9, 2015 | 02:50:09 | later 12 uur

Hallo, Ik geniet van het lezen van uw artikel bericht. Ik hou wrijte een weinig commentaar om u te ondersteunen.

  3   1
Juni- 9, 2015 | 07:57:34 | later 17 uur

Zijn als je leert mijn gedachten! Het lijkt zo veel begrijpen over dit, als je het boek schreef in het of iets. Een geweldige lezen. Ik kom zeker terug.

  0   1
Juni- 9, 2015 | 13:55:30 | later 23 uur

Tips geweldig! dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha