Hoe om printers met behulp van CLI verbindenDe interface van de Windows-opdrachtregel (CLI) is een handige manier voor gebruikers comfortabel met het DOS-tijdperk om bepaalde handelingen te automatiseren. Bijvoorbeeld, een printer te werken op de computer kan met een enkel commando te verbinden. Dit zorgt voor het gehele proces, de driver installeren en de printer op te sporen, op basis van de standaardinstellingen van het apparaat. Voordat u begint, moet je er zeker van zijn dat u de nieuwste versie van de printerdriver. Meestal kun je van het bedrijf website printer.

Zorg ervoor dat de printer is ingeschakeld en aangesloten op de computer.

Open het menu 'Start' van het bureaublad van de computer. Type "cmd.exe" in de zoekbalk aan de onderkant van het menu Start. Selecteer "cmd.exe" uit de lijst resultaten die hierboven wordt weergegeven. Dit opent de CLI.


Typ het volgende. Druk niet op "Enter".

rundll32 printui.dll, PrintUIEntry/b "printernaam"/x/n/s/f% windir% \ inf \ ntprint.inf/r "map C: "/m "OFFICIALNAME"

Vervang "printernaam" met de naam die u wilt dat de computer weer te geven bij het verwijzen naar deze printer.

Vervang "Map" met de locatie van het printerstuurprogramma. Bijvoorbeeld, als het een bestand met de naam "driver.exe" op het bureaublad, moet je: C: \ Desktop \ driver.exe.

Vervang "OFFICIALNAME" met de exacte naam van de printer. Kijk naar het serienummer op de onderkant van de printer om de juiste spelling te vinden.

Hit "Enter". Deze taak zal uitvoeren om de printer aan te sluiten en alle van de software te installeren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha