Hoe om perfect te passen een Compact?Make-up is nooit compleet zonder een satijnen gladde op de huid. En dit kan alleen worden bereikt met het juiste gebruik van een compact poeder of geperst of losse poeder. Vaak passen we compact poeder of compacte poeder zeer terloops te deppen je gezicht. Dit leidt onvermijdelijk tot een onregelmatige of cakey make up.

Vandaag laten wij u zien een geweldige manier om poeder compact en professioneel gebruik. Voor de finishing touch is het belangrijkste als het gaat om het krijgen van een schoon resultaat. Te beschermen en je make-up langer duren, moet je een compact geperst met je altijd te maken. Dezelfde die gebruikt make compact voor het eerst van voorkeur. Elke keer als je voelt een beetje 'bezwete, je kunt het gebruiken voor een instant touch-up.


Hoe te Powder Compact Apply

Wat heb je nodig:

Losse poeder
Een compact geperst
Een Big Brush
Een kleine borstel
Uw gebruikelijke dingen make-up voor de lippen, ogen, bronzer (optioneel) en blush.

Stap 1:

Begin met een schoon gezicht. Gebruik een vochtinbrengende crème of zonnebrandcrème. Zorg ervoor dat uw gezicht is schoon en zacht, altijd voor het aanbrengen van een make-up.

Stap 2:

Gebruik een concealer op het gezicht en de oogleden. Goed mengen met uw vingertoppen of een borstel als je de crème concealer gebruiken.

Stap 3:

Gebruik een stichting zoals je normaal zou gebruiken. Blend gelijkmatig over het hele gezicht en hals.

Stap 4:

Neem nu de losse poeder op het grote kwast en dep de overtollige. Zorg ervoor dat u geen rekening te veel stof op de borstel. Als u te veel stof te gebruiken en de overschrijding niet Pat uit de borstel, dan is uw stichting kan cakey en textuur van je huid zal niet goed zijn geworden, vooral als je een droge huid! Gebruik een crème basis altijd voordat u een soort poeder op je huid. Dit zal de truc van het kraken te voorkomen.

Breng over het gezicht van opnamen op het bot neus, wangen, kin en het midden van het voorhoofd naar de zijden van het voorhoofd. Klop goed.

Stap 5:

Toepassing lipliner, lipstick en blush. Ook, vergeet dan niet om het bot contour neus geven.

Stap 6:

Reapply een beetje 'van poeder met een grote borstel op de blos op goed op gefixeerd. Dit geeft een natuurlijk rooskleurig en lijkt niet striatum.

Step7:

Neem nu de compacte behoorlijk en schar gedrukt op al schetst hoe uw binnenste hoeken van de ogen, op de cover en onder de kap.

Stap 8:

Compleet oog make-up. Neem nu het penseel gedoopt in geperste poeder .use verschijnen op de randen van het oog en oog. Gebruik ook dit over het bot van de neus ook.

De truc is voltooid. Bekijk ook de vlekkeloze, gladde satijn textuur van de huid, moet zijdezacht aan te raken en te voelen zijn.

En de perfecte vlekkeloze make-up is voltooid. Een beetje 'hard werk besteedt veel is het niet? Hier is het eindresultaat!

Geef ons uw feedback over deze compacte poeder en lichaamsbeweging. Wij horen graag van u!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha