Hoe om opnieuw te starten vanuit de slaapstandSlaapstand zet de computer in de slaapstand wanneer ze niet in gebruik, energiebesparing met behoud van de schema's en de informatie die u werkte. Wakker de computer uit de slaapstand kan enige tijd duren, maar is relatief eenvoudig, waardoor weer in contact met je werk zonder dat u de computer opnieuw op te starten. Stop in de slaapstand kan het verlies van werk veroorzaken.

Beweeg de muis om een ​​reactie van de computer te starten terwijl deze in de slaapstand staat. De muis stuurt een alarmsignaal naar de harde schijf en de computer moet dienovereenkomstig reageren.

Druk op de knop in het menu Start op uw toetsenbord. Dit zal wakker worden van de computer, en als u werkt met Windows, moet het Startmenu te openen, zodat u kunt kiezen welke programma's u wilt werken.


Tik op de spatiebalk of een van de alfabetische of numerieke toetsen op het toetsenbord. Deze actie, net als de hendel van de muis, zal er een alarm signaal naar de computer, en langzaam terug te brengen naar het laatste scherm u werkte.

Open het deksel als je werkt op een laptop of notebook. In veel gevallen, opent het scherm van uw laptop zal het alarm in werking te zetten. In het geval dat dit niet gebeurt, drukt u op een van de knoppen of met uw vinger over de muismat.

Druk op de knop. Sommige computers kunnen niet wakker worden als je niet op de aan-knop. Niet in het bezit op, want dit kan ertoe leiden dat uw computer opnieuw op te starten, en het verlies van opgeslagen gegevens waaraan u werkte.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha