Hoe om muziek te exporteren op een iPod met DebianDebian is een Linux-platform en de nieuwste versie is Debian Etch. iPods zijn compatibel met Debian en Debian Etch, maar omdat iTunes niet, dan moet u Gtkpod, de Linux-equivalent te downloaden. Gtkpod maakt het eenvoudig om muziek over te zetten van en naar uw iPod en exporteren naar cd en andere MP3-spelers.

Download Gtkpod (zie bronnen), en dubbelklik op het aanvraagdossier en volg de instructies op het scherm om het programma te installeren. Opmerking: Als u Debian, moet u eerst te verwijderen Rhythmbox door te klikken op Bestand, Voorkeuren, Verwijderen en volg de instructies op het scherm. Debian Etch niet eisen dat u alle programma's te Gtkpod lopen verwijderen.

Sluit de USB-oplaadkabel met de iPod en de iPod geleverd op een USB-poort op uw computer. Wacht op uw iPod te verlichten en te verbinden automatisch met uw computer.


Open Gtkpod als het niet automatisch wordt geopend. Uw iPod-bibliotheek verschijnt op het hoofdscherm van de bibliotheek - het grootste deel van het scherm van het programma, zoals in iTunes.

Slepen en neerzetten muziekbestanden van uw iPod naar uw bureaublad of een map met muziek van het bestand uit de bibliotheek scherm Gtkpod selecteren - u kunt de Shift-toets gebruiken om meerdere bestanden te selecteren - klikken en vasthouden, vervolgens te verslepen naar de gewenste map. Nummers toe te voegen van uw computer naar uw iPod op dezelfde manier.

Export nummers in een CD of andere MP3-speler indien gewenst door ze te slepen naar een disc of een andere muziekspeler.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha