Hoe om mineraalwater te maken thuis?Je nooit zou hebben gedacht mineraalwater drinken routine is vol van de vele essentiële voedingsstoffen. Maar wat denk je? Dit is het feit. De voordelen voor de gezondheid van mineraalwater voordelen voor zowel het lichaam en de geest gelijk. En het beste is dat je gewoon mineraalwater kan doen in uw huis.

5 stap handleiding voor Mineraalwater maken At Home:

Het is belangrijk voor u om te begrijpen dat mineraalwater is verschillend van gefilterd water. Terwijl het gefilterd water slechts vrij van vuil en bacteriën, mineraalwater zuiver en levendig ondersteuning mineralen zoals calcium, magnesium, natrium en kalium. Mensen kan tegenspreken dat het vrijwel onmogelijk is om dure blikjes mineraalwater veroorloven dagelijks. En in de praktijk een tegenstrijdigheid ook geldig. Echter, het mineraalwater worden bereid in het huis zelf. En deze 5 eenvoudige stappen zal u tonen hoe!


Filter kraanwater:

Gefilterd kraanwater is de eerste stap om mineraalwater te maken thuis. U kunt de waterzuiveraar normaal voor dit doel te gebruiken. Neem ongeveer 1 of 2 liter kraanwater in een pot en overbrengen naar het waterfilter. Laat het water volledig gefilterd. Zodra het water wordt gezuiverd dient om het in een open vat. Zorg ervoor dat het schip is schoon en vrij van geur/stank.

Voeg zuiveringszout:

De volgende stap om het mineraalwater te maken aan het huis is de toevoeging van natriumbicarbonaat voor het gezuiverde water. Voeg ongeveer 1/8thteaspoon van natriumbicarbonaat per 1 liter gezuiverd water. Verhoging van het bedrag van 1/4 van een theelepel tot 2 liter gezuiverd water. Natriumbicarbonaat zuiveringszout/water voegt in wezen natrium. Dit mineraal kuren bepaalde voorwaarden de gezondheid, zoals indigestie, constipatie, opgeblazen gevoel, brandend maagzuur en zelfs artritis. Dit is de eerste stap van het omzetten van het gefilterde water voor mineraalwater.

Voeg Epsom zout:

Zodra je het bicarbonaat van gezuiverd water toe te voegen, voeg ongeveer 1/8ste theelepel Epsom zout per 1 liter gefilterd water behandeld met natriumbicarbonaat. Epsom zout fungeert als een ontsmettingsmiddel en houdt de mens te beschermen tegen bacteriële aanvallen. Daarom verhoogt aanzienlijk de zuiverheid van het water al gefilterd.

Voeg kalium bicarbonaat:

De volgende stap is kaliumbicarbonaat voegen in gezuiverd water dat is behandeld met natriumbicarbonaat en Epsom zout. Kaliumbicarbonaat houdt de bloeddruk bij mensen. Het is een essentieel mineraal dat gezondheid van het hart onderhoudt en vermindert het risico op hartaanvallen grotendeels. Voeg ongeveer 1/8ste theelepel natriumbicarbonaat voor het gezuiverde water naar de behandelde mineraalwater te maken.

Meng goed:

Het is belangrijk dat de ingrediënten toegevoegd aan het gezuiverde water wordt goed gemengd. U kunt een soda sifon te gebruiken om alle mineralen goed samen te voegen in gezuiverd water. Soda sifon is een gadget die op grote schaal wordt gebruikt om koolzuurhoudende dranken te verspreiden. Het wordt geleverd met een cartridge en handvat. Bevestig de cartridge met sifon. Schakel het water je hebt gedaan door het handvat. Knijp het handvat als je het water doorheen. Volledig mineraal water gezuiverd is wat je krijgt van de andere kant van de sifon.

De bovenstaande vijf stappen zijn de makkelijkste manier om mineraalwater gemakkelijk thuis. En 'rijk aan natrium en kalium.

Heb je ooit mineraalwater thuis voorbereid voordat? Het is dezelfde smaak en kwaliteit als die van de flessen die je krijgt in de markt? Bent u een fan van mineraalwater vanwege de vele voordelen voor de gezondheid biedt het? Laat uw antwoorden niet met ons delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha