Hoe om kopieën gestuurd naar een e-mail te verbergenSoms is het beter om meerdere mensen hetzelfde e-mail te sturen - bespaart tijd en typen. Het probleem met het verzenden van iedereen het zelfde e-mail is dat je alle anderen op de lijst kunt zien. Als de e-mail is een gevoelig karakter, of gewoon niet comfortabel delen van de lijst met e-mailberichten die u verzendt te voelen, is er een optie die het mogelijk maakt om iedereen dezelfde e-mail te sturen zonder hun medeweten . Dit is het e-mail adres blinde kopie.

Open het e-mailprogramma of een website. Alle e-mailprogramma's hebben de mogelijkheid om blinde kopie - wordt aangeduid als de "BCC".

Selecteer de lijst met contactpersonen van u de eerste persoon aan wie je gaat naar het e-mail adres te sturen en voer het adres in het veld "Aan". Klik op de "BCC" om de e-mailadressen van iedereen die u wilt een blinde kopie van het bericht in te voeren. Sommige applicaties hebben de naam van het veld gekozen uit een keuzelijst of selecteer aanvullende opties voor het veld "BCC" vinden.


Vul uw e-mailadres in en druk op "Verzenden". De e-mail zal worden verzonden naar alle toegevoegd in het veld "Aan" en "BCC". Degenen die in de "BCC" zal niet te zien wie de e-mail wordt verzonden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha