Hoe om jezelf te leren om steek te stekenKruissteek is een leuke hobby die gedurende het hele leven kan worden genoten. Het is een groot tijdverdrijf voor perioden wanneer je niet kan bewegen veel, zoals de uren doorgebracht in de auto, het kijken naar de kinderen om te sporten praktijken of zelfs in bed te herstellen van een ziekte. Kruissteek is een eenvoudige kunst, maar het kan moeilijk zijn om te leren als je het niet volgen van een standaard procedure totdat je wennen aan je punten te tellen. In dit artikel laten we u zien hoe je jezelf leren om kruissteek.

Hoe jezelf Teach Cross-Stitch

Druk op de cirkels van binnen en buiten met al het materiaal om kruissteek. Zorg ervoor dat het gedrukte ontwerp toont in het frame. Je moet beginnen met een eenvoudig ontwerp dat past volledig binnen de grenzen van een kleine cirkel.

Rijg de naald met een kleur die optreedt in de buurt van het centrum van het patroon. Het kan zijn dat de borduurgaren ontrafelen zodat u slechts drie draden in plaats van zes. U kunt de naald in te rijgen met alle drie onderdelen, tenzij de instructies anders aangeven.


Maak een knoop aan het einde van uw stukje draad. Dit voorkomt trekken door de stof.

Duw de naald door een gat in het doek. Je zal niet nodig om gaten te maken met een naald, zoals een doek kruissteek heeft grote gaten.

Maak een punt schuin naar boven, zodat je een kleine, schuine lijn met de draad hebt gemaakt. Naai niet op eventuele gaten.

Maak een ander punt schuin naar beneden zodat je een "X" kleur hebben gecreëerd Dit is een kruissteek.

Markeer uw punt op het patroon. Gebruik het potlood. Dit zal u helpen bij hoeveel punten je nog hebt voordat je nodig hebt om te beginnen met het maken van een andere rij van X. Als u wennen aan kruissteek te houden, zult u niet nodig om elke punt te scoren. In plaats daarvan kunnen het aantal punten te tellen op een rij, vervolgens dat veel X en doorhaling van de gehele rij.

Wees geduldig. Kruissteek is hard werken, maar de resultaten zijn echt leuk en de moeite waard. Wees niet ontmoedigd als je moet een paar steken te verwijderen, terwijl u wennen aan het proces. Het overkomt de beste van kruissteek wereldwijd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha