HOE om jezelf onweerstaanbaar voor het andere geslacht? 10 TIPS bijeenkomsten voor vrouwenHOE om jezelf onweerstaanbaar voor het andere geslacht? 10 TIPS bijeenkomsten voor vrouwen

Ongeacht uw leeftijd en als je niet in een relatie, zouden we houden allemaal onweerstaanbaar voor het andere geslacht te zijn. Immers, we willen allemaal degene die hoofden draait als je loopt in een kamer of het meisje dat jongens rond zoemen als bijen om de honingpot te zijn! Het goede nieuws is dat het allemaal een kwestie van genetica of supermodel ziet. Een meisje kan onweerstaanbaar zijn voor zijn verstand, intelligentie, zelfvertrouwen of gewoon omdat ze denkt dat ze is onweerstaanbaar. Dus lees verder en vind tien manieren om ervoor te zorgen dat u het middelpunt van de aandacht bij uw volgende partij:

1. Toon uw vertrouwen, want mannen vinden zelfbewuste vrouwen onweerstaanbaar

Het is niet alleen supermodel ziet dat zal hoofden draaien als je loopt in de kamer, het is alsof je in de kamer, en ze doet het met vertrouwen tegemoet. Mannen vinden zelfbewuste vrouwen onweerstaanbaar, dus zelfs als je in paniek binnen, niet laten zien! Houd het hoofd koel, blijf vertrouwen en geloven in wat je hebt en jongens in geloven ook.


2. Toon uw intelligentie en trek je bewonderaars

Elke man die de moeite waard is, zal er een zijn die een intelligente vrouw waardeert, dus niet in de verleiding te stom zelf neer voor het welzijn van een man. Als je het vertrouwen met het inzicht en intelligent gesprek te combineren, zult u op uw manier om een ​​paar bewonderaars te trekken.

3. Zet uw glimlach aan goed gebruik

Een mooie lach is een van de kenmerken van een vrouw, om goed gebruik te maken. Een glimlach is de universele signaal aan andere mensen die niet bedreigen, je van iemand houdt en je wilt dat ze dichter naar je toe komen. Het is een uitnodiging voor mensen om contact met u te krijgen. Dus, laat uw glimlach schitteren!

4. Zorg en onderhouden oogcontact met de kinderen als je met ze praat

Het laat zien dat je open, eerlijk en hebben niets te verbergen. Oogcontact is ook een van de oudste vormen van flirten die de mens; kunt u duizend dingen te zeggen in één oogopslag, op de juiste manier!

5. fysiek contact er natuurlijk uitzien

Je voelt je zelfverzekerd, glimlach en een intelligent gesprek. Dichten dan de attractie met een vleugje onschuldig en spontaan op de arm of schouder. Maken het er natuurlijk en voelt u alle spanning tussen u en de andere persoon te verwijderen, en degenen die zijn comfortabel te kennen elkaar een beetje 'meer, zegt hij.

6. De combinatie van warmte en vriendelijkheid met uw vertrouwen

Trust betekent niet dat je alle afstandelijk en mysterieus geworden. Eenvoudige hartelijkheid en hoffelijkheid altijd op een man op zijn gemak. Toon interesse in hem, als je spreekt en niet vergeten dat het niet alles over je, goed luisteren naar wat hij te zeggen heeft.

7. Doe jezelf niet te serieus te nemen en tonen een groot gevoel voor humor

Geen behoefte om een ​​stand-up comedian om uw gevoel voor humor, maar zijn vermogen om de jongens aan het lachen zal een echte verrassing te zien zijn. Wees zo bereid om lachen om jezelf, zoals je lacht andere dingen, niemand houdt van iemand die zichzelf te serieus neemt.

8. Zorg voor je haar

Mooi glanzend haar is altijd een grote bocht op voor de kinderen, dus zorg ervoor dat uw aandacht te geven die het verdient. Vlechten goed onderhouden en fris gewassen zal de aandacht grijpen en ervoor te zorgen dat de wortels niet worden weergegeven, jongens merken van deze dingen.

9. Smell leuk, maar overdrijf het niet!

De keuze van het parfum kan net zo belangrijk als de kleren die je draagt ​​zijn. Kies een parfum dat past bij uw persoonlijkheid en de tijd van het jaar ook. Vergeet niet niet om het parfum overdrijven, echter; u wilt dat de jongens zwijmelen over u, is het niet bewusteloos op de vloer!

10. Wees gewoon jezelf en je zult onweerstaanbaar

Ok, dus we weten dat je heb dit eerder gehoord, maar het is echt belangrijk. Probeer niet om de persoon die je denkt dat aantrekkelijk zal spelen, wees jezelf en je zal onweerstaanbaar zijn. Jongens hou van een natuurlijke meisje en ze zullen heel gemakkelijk zien door een leugen.

Elke andere tips over hoe je onweerstaanbaar voor het andere geslacht?

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  2   1
September 3, 2015 | 12:48:14 | later 1 uur

Ik hou van uw site!

  1   2
September 3, 2015 | 14:09:27 | later 3 uur

Perfect! Prachtige site. 5 sterren!

  4   0
September 3, 2015 | 20:32:04 | later 9 uur

Goede tips! Je hebt geholpen veel meisjes uit!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha