Hoe om items in het menu Start op te halenHet menu Start van Windows is ontworpen aanpasbaar te zijn, zodat een gebruiker kan deze aanpassen aan uw smaak en behoeften. Onder andere dingen, kunt u bepalen welke elementen worden aangeduid, en de manier waarop ze verschijnen. Pas het menu Start kan uit de hand lopen. Kan je uiteindelijk naar buiten te trekken items die later nodig kunnen zijn. Gelukkig, Windows heeft een snelle oplossing voor dit: om de standaardinstellingen te herstellen. Dus niet schoppen jezelf voor het zijn te slim. U kunt altijd opnieuw beginnen.

Klik op het menu 'Start', die lijkt op het Windows-logo. Kies 'Configuratiescherm'. Klik op "Vormgeving aan persoonlijke voorkeur aanpassen" en ga dan naar "Taakbalk en menu Start."

Klik op de "Start Menu" als het dialoogvenster "Eigenschappen van de Taakbalk en menu Start". Dit toont alleen de instellingen voor het menu Start. Klik op de "Customize" knoop. U hoort een lange lijst met opties met selectievakjes en keuzerondjes waarmee u kunt bepalen hoe het zich gedraagt ​​in het menu Start te zien.


Klik op de "Standaard instellingen" aan de onderkant van het dialoogvenster. Dit herstelt de oorspronkelijke items in het menu Start.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha