Hoe om in slaap te vallen? 6 6 tips en toolsHoe om in slaap te vallen? 6 6 tips en tools

Welterusten slapen rustig en diep het is heel belangrijk, niet alleen voor het algemeen welzijn van uw lichaam en uw schoonheid, maar ook voor de diensten die u gedurende de dag.

1) Open het venster.


De eenvoudige gewoonte van het venster te openen voor het slapen gaan zal je helpen makkelijker in slaap te vallen en het verbeteren van de kwaliteit van uw rust.


2) mediteren.


Meditatie kan u helpen te ontspannen en in slaap vallen natuurlijk. Het helpt ook om stress te verminderen en beter rusten. Start diep ademhalen en zich te concentreren op de manier waarop de lucht beweegt in en uit. U zult niet in de gaten hoe snel je te ontspannen en in slaap vallen.

3) regelmatig slaap schema.


Gaan slapen en wakker worden op dezelfde tijd elke dag.
Na een regelmatig schema van de slaap stadia kan sterk verbeteren van de kwaliteit van je slaap en zelfs zet je hersenen op een gezonde slaap-waak cyclus. Het eten van maaltijden op vaste tijden is zo effectief, onder andere, als slapen op een schema.

4) warm drankje voor het slapengaan.


Groene thee met honing, kan een kopje kamillethee of gewoon een warme melk helpen ontspannen en niet in de stemming om gemakkelijk te rusten.

5) Ga nooit met honger naar bed.


Een lege maag is niet een vriend van onze goede nachtrust. Net als het eten van een grote maaltijd vlak voor bed, honger naar bed gaan kunt u stoppen in slaap vallen. Sommige mensen hebben geen eten na 06:00, maar ik denk niet compleately eens met dit concept, omdat het echt hangt af van wanneer je gaat slapen. Het is raadzaam om te voorkomen dat het eten van ten minste 4 uur voor het slapen gaan.
Als je je voelt echt honger voor het slapengaan, een kleine snack, zoals: een appel, of 6 amandelen en een oranje, of yoghurt, of een aantal stengels bleekselderij ... Beëindig elke snack minstens een uur voor het slapen gaan.

6) Gebruik van cafeïne op de juiste manier.


Cafeïne is wel de meest populaire drug in de wereld en is van nature aanwezig in meer dan 60 planten. Cafeïne is een stimulerend middel en het drinken van koffie in de ochtend is een geweldige manier om de dag te beginnen en wakker voelen.
Maar zodra de klok slaat 02:00 - cafeïne te vermijden door alle middelen, als u wilt uw slaap routine te veranderen voor de betere, omdat de blokken cafeïne induceert slaap chemische stoffen in de hersenen en verhoogt de productie van adrenaline. Eenmaal in het lichaam, cafeïne aanhouden vele uren: het duurt ongeveer zes uur halve dosis cafeïne te elimineren. Als u een hardnekkige slapeloosheid, zou ik ook aan om volledig uit te sluiten cafeïne voor bepaalde tijd.

6 instrumenten helpen om beter te slapen:

Als je problemen hebt met in slaap vallen 's nachts en vragen zich af hoe ze gemakkelijker in slaap te vallen, laat me raden wat gadgets en hulpmiddelen die kunnen helpen:

1) Nightwave slaap Assistant

Dit stukje technologie kan helpen kalmeren de geest en lichaam en om u te begeleiden door middel van een ontspannende pre-slaap routine om u te helpen gemakkelijker in slaap vallen. Rustig en volledig natuurlijk, dit eenvoudige apparaat is een veilige en effectieve manier om u te helpen in slaap te vallen. Hoe werkt Nightwave? Zwijgend begeleidt u in een pre-slaap ontspanning sessie in de privacy van hun eigen slaapkamer. Het is alsof je een eigen persoonlijke slaap coach. Nightwave projecteert een zachte blauwe licht in uw donkere slaapkamer, de "luminantie" licht langzaam stijgt en daalt, liggen met de ogen open en je ademhaling te synchroniseren met de golf van licht zo zacht als zijn beweging wordt langzamer en meer langzaam. Na een korte periode van tijd, Nightwave uitgeschakeld en rollen en in slaap vallen. Nightwave neemt dacht en angst uit slaaphygiëne, met behulp van ontspanning technieken aangeleerd door klinisch psychologen. Nightwave rust het lichaam door het activeren tak relaxatie van het zenuwstelsel. Het doet, met de enige niet-drug bekende werkwijze, diepe ademhaling. Deze oude ontspanning techniek werd voor het eerst gevalideerd in de westerse wetenschap, door Dr. Herbert Benson van de Harvard Medical School in 1970. De juiste ademhaling vermindert ook de niveaus van stresshormonen in het bloed en is de belangrijkste sleutel tot een stralende gezondheid.

Phillips heeft ook een equivalent:


Philips goLITE Hf3321

2) Air-O-Swiss AOS 7146 Reizen Ultrasone luchtbevochtiger - koude mist

Deze gadget kan helpen om de luchtkwaliteit met u waar u gaat en genieten van gezonde lucht overal! De reis Ultrasone AOS 7146 is compact genoeg om zelfs passen in uw reistas. Voeg enkel uw eigen fles water, sluit het toestel en genieten van schone lucht en vochtig in de kamer. U kunt ervoor zorgen vochtigheid van de kamer is gewoon de manier waarop ze willen. De efficiënte ultrasone technologie maakt gebruik van hoogfrequente trillingen tot een micro-fijne koele mist, die wordt geblazen in de kamer waar het direct verdampt genereren. De lucht die je adem en de vitaliteit van onze gezondheid zijn diep verbonden.

3) Zeo Sleep Manager Pro

Het is een systeem van de slaap management, een apparaat voor het bewaken van de kwaliteit van de slaap en dan het geven van persoonlijk advies om u te helpen verbeteren. Door het dragen van hoofdband van Zeo, kunt u de hoeveelheid diepe slaap je krijgt restauranthouder, die van cruciaal belang voor de mentale helderheid, fysieke en prestaties te meten.
Hoe werkt het?
Met deze tool kunt u vinden hoeveel je echt geslapen.
De sensor band houdt spoor nachtelijke slaap en stuurt de gegevens draadloos naar de smartphone gratis applicatie. De applicatie plots de gegevens blijkt dat de slaap tijd in diepe REM-slaap en licht. Het laat ook zien hoe vaak wakker waren, en hoe lang het duurde om in slaap te vallen.
Nadat u uw oordeel slaap krijgen, Zeo Sleep Manager biedt deskundig slaap te tonen hoe u de kwaliteit van de slaap te bevelen specifieke wijzigingen in uw levensstijl, dagelijkse gewoonten, en de slaapkamer milieu kunnen verbeteren.
Smartwake speciale alarm wekt u op het optimale punt in de natuurlijke slaapcyclus, zodat je wakker wordt verfrist.
Zeo toepassing is beschikbaar voor download op iTunes App Store en Google Play.

4) Philips HF3510 Wake-up Light

Deze eenvoudige lamp is dageraad simulatie, wat een ervaring van ontwaken meer natuurlijke en betere energie-niveaus ochtend biedt. De warm geel licht begint 30 minuten voor de wektijd, het verhogen van de intensiteit als je wakende tijd benaderingen gekozen. De Wake-up Light biedt de mogelijkheid om wakker te worden van uw favoriete FM-radiostation of de aard van de drie voorgeprogrammeerde geluiden. Het biedt 20 instellingen voor helderheid en omvat het schemerige licht om te ontspannen voor het slapengaan.

De Wake-up Light biedt een goede start van de dag en de klinische onderzoeken van het bedrijf hebben aangetoond dat de Wake-up Light kunnen gebruikers met een verbeterde stemming en energie niveaus hoog gedurende de dag.

5) Sobakawa Cloud Pillow

Deze contouren kussen is gevuld met meer dan 13 miljoen micro-lucht kralen die passen aan het hoofd en de nek voor maximaal comfort en optimale ondersteuning. Parels zijn uniek niet breken of verliezen hun vorm, en de lucht te laten stromen door het kussen voor een verblijf-cool comfort. Je voelt alsof je slapen op een zee van wolken-en wakker ontspannen, uitgerust en fris elke dag. Nooit meer woelen en draaien!

6) Revolutionaire, gepatenteerde SLEEP MASTER slaapmasker

Dit slaapmasker combineert de noodzakelijke voorwaarden voor een diepe slaap: de eliminatie van licht en geluid.
SLEEP MASTER bestaat uit een zachte satijnen stof vers, dat is comfortabel, licht en ademend. Het gebied is beklede oor voor geluid demping. Het strekt zich uit of krimpt tot het gewenste formaat. Dit slaapmasker is een eenvoudige, all-in-one, one-size-fits-all product, dat het licht elimineert en vermindert het geluid, waardoor een diepe slaap en verfrissend het afsluiten van de wereld in een intieme manier onmiddellijk.

Ik hoop dat je vond een aantal nieuwe tips voor u over hoe om in slaap en hoe om beter te slapen vallen. Wat is uw favoriete tips over dit onderwerp?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   2
Augustus 16, 2015 | 14:37:38 | later 52 notulen

Ik wil u vertellen dat ik ben helemaal nieuw voor bloggen en website-gebouw en eigenlijk smaakte zes website. Bijna zeker ik wil bladwijzer uw blog post. Je echt bijzondere plekken. Waarderen voor het openbaren van uw website pagina.

  1   2
Augustus 16, 2015 | 15:28:04 | later 1 uur

Ik heb onlangs begonnen met een website en de informatie die u op deze site heeft me veel geholpen. Bedankt voor al je tijd en werk.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha