Hoe om huizen Kamloops kerst versierenElk jaar, Kamloops, British Columbia, de thuisbasis van "vakantie-verhuur", een kans voor de bewoners en bezoekers van vijf verschillende huizen versierd met vakantie juichen bezoeken. Opbrengst van de kaartverkoop ondersteunen de lokale United Way agentschappen. Neem de tour in november om ideeën te krijgen voor het versieren van uw huis voor de kerst. U kunt ook bieden uw huis voor decoratie tijdens de vakantie of vrijwilligerswerk als een decorateur of winkelier om het goede doel te steunen.

Contact opnemen met mevrouw Brenda Aynsley, directeur van het Thompson Nicola Cariboo (Kamloops) United Way als je wilt vrijwilliger. U kunt uw huis voor de kerstversiering vrijwilliger en ontvangen ongeveer 1500 bezoekers tijdens het weekend van november. Aynsley zei dat het altijd leuk om te horen van decorateurs, huisstagers, retailers en bloemisten die willen hun tijd, vaardigheden, goederen vrijwilliger en decoraties tot vijf huizen, elk transformeren met een eigen thema, voor een oorzaak levendig.

Deelnemen aan "vakantie-verhuur" om inspiratie op te doen voor uw huis Kerstmis. Door het kopen van een ticket voor $ 25.00 (vanaf 2010), vindt u de United Way instanties die jongeren helpen in gevaar, die worstelen met een verslaving, problemen van lichamelijke of geestelijke gezondheid of mensen die behoefte hebben aan ondersteuning betaalbare woningen.


Beginnen met het plannen van uw kerst decoreren regeling door het aannemen van ideeën uit het verleden van de "vakantie-verhuur" evenementen. Kleden de eettafel, niet alleen voor het kerstdiner, maar voor de hele vakantie seizoen. Gebruik een krans van bloemen voor de tafel centerpieces, placemats van goud rondom, en beschrijven de beste vakantie gerechten en goud, groen en rood decoraties en kaarsen. Plaats droge rode en witte bloemen op de tafels. Wikkel dozen in kerst papier en linten van correspondentie toe te voegen; Plaats deze geschenken van sier planken en tafels gang. Vul potjes met noten transparante, gekleurde snoepjes, kaneelstokjes, dennenappels en fruit en zet ze op tafels en keuken eilanden. Balustrades schaal lijn met sparren en hulst takken. Versier je boom met lichtjes en ornamenten of lint, dat de kleuren die worden gebruikt in andere gebieden van de ruimte te complimenteren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha