Hoe om HTML toe te voegen aan een e-mail handtekening in Mac MailMail OS X bevat een hulpprogramma waarmee u uw e-mail handtekening aanpassen. Terwijl u de grootte en de kleur van de letters kan veranderen, in tegenstelling tot andere e-mailprogramma's, de e-mail niet kunt u de HTML-code direct in te voeren in een handtekening. Met een beetje kennis van HTML en een goed begrip van hoe je e-mail handtekening bestanden op te slaan, kunt u dit probleem omzeilen en maak uw handtekening in HTML-formaat voor gebruik met de e-mail.

Open uw e-mail en klik op het menu "Bestand". Kies "Voorkeuren". Klik vervolgens op de "Handtekeningen".

Maak een nieuwe handtekening door te klikken op het plusteken. Wijs een naam aan de handtekening die u wilt. Voer de tekst in het rechterpaneel. Wat je typt is niet belangrijk, omdat dit zal worden vervangen door een HTML-bestand. Sluit het venster om de handtekening op te slaan. Sluit Mail.


Open Teksteditor of een HTML-editing software. Ontwerp een handtekening van uw keuze met behulp van HTML. Sla het document op als een HTML-bestand. In Teksteditor, wordt dit gedaan door te klikken op "Opslaan als ..." te selecteren en vervolgens Format drop-down menu in het HTML-bestand.

Controleer het uiterlijk van uw nieuwe handtekening bestand door het te openen met een webbrowser. Indien nodig te wijzigen met TextEdit, totdat u tevreden bent met het uiterlijk

Open een Finder-venster. Vervolgens lokaliseren en open de map Handtekeningen voor Mail. Dit zal onder uw gebruikersnaam in de "Bibliotheek"> "Mail"> "Handtekeningen". De handtekening die u zojuist hebt gemaakt zal een lange bestandsnaam van cijfers en letters die eindigen met de extensie ".webarchive." Als u meer dan een handtekening bestand, selecteert u degene die het laatst bewerkt was.

Markeer het bestand door met de muis een keer op te klikken. Druk vervolgens op "Return". Dit is de naam van het bestand te markeren. Druk op "Ctrl + C" om de bestandsnaam te kopiëren.

Open Finder en zoek de nieuwe HTML-bestand dat u een keer gemaakt in stap 3 Klik op het. Druk vervolgens op "Return". Druk "Command + V" te hernoemen zodat het hetzelfde als het bestand WebArchive in stap 6 werd gekopieerd.

Sleep het HTML-bestand in de map Handtekeningen. U krijgt een pop-up venster te zien. Klik op de "Vervangen" om te bevestigen dat u op het punt om het oude bestand te overschrijven met het nieuwe bestand zijn.

Open uw mail. Klik op de "nieuw bericht" om een ​​nieuw e-mail samen te stellen. Selecteer de nieuwe handtekening in het drop-down menu aan de rechterkant van het venster.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha