Hoe om honing te gebruiken om aften genezen?Heeft u vaak last van aften? Vinden het moeilijk om te eten of te drinken, omdat de pijn pijnlijk wanneer kauwen of iets te slikken? Heb je geprobeerd verschillende pasta orale medicijnen, maar niets geeft je enige verlichting. Juist? Zou u worden verrast om te weten dat er een juiste oplossing in uw keuken. Wat is het? Nou, het goede oude honing liggend in de keuken plank.

Interessant is dat de oorzaak van de pijn kanker blijft onbekend (sommige verdachte redenen zijn stress, beet op haar lippen, het zwak immuunsysteem). En nu we weten de remedie, nemen we een korte blik op het. Maar voordat dat laten we snel te weten wat er precies is een pijnlijke kanker!


Wat is een pijnlijke kanker?

De wetenschappelijke naam van de pijnlijke kanker is apthous stomatitis. Simpel gezegd, pijnlijke kanker is een pijnlijke plek in je mond. Een pijnlijke kanker is een mondzweer. Ze beginnen klein, maar groeien in gebieden grote en zeer pijnlijk.

Waarom Honing In zweren?

Sinds mensenheugenis is honing bekend om genezende eigenschappen hebben (1). Als de huid lijdt kleine brandwonden, toepassing honing op het getroffen gebied pijnreducerend niet minder dan 10 minuten. Als het gaat om je te ontlasten van aften, honing werkt goed voor zijn anti-inflammatoire eigenschappen.
Er wordt gezegd dat honing heeft ook antibacteriële eigenschappen die helpen bij het verwijderen van zweertjes in de mond. Honing helpt ook bij de groei van weefsels die een vitale rol in het genezingsproces van wonden spelen.

Studie over honing als pijnlijke kanker Healer:

Een paar jaar geleden, hebben de onderzoekers een aantal van 94 personen verzameld. De onderzoekers verdeelden de partij in drie groepen. Al deze mensen lijden aan aften.

Voor de eerste groep van mensen, onderzoek gaf commerciële honing als medicijn om ze te ontlasten van aften. Voor de tweede groep, gaf een crème mondeling. De laatste en de derde groep kreeg een pasta geneeskunde behandeling van mondzweren.

Iedereen heeft hun geneesmiddel driemaal per dag te gebruiken.

Interessant is dat degenen die gebruik hebben gemaakt van honing waren aangenaam verrast om de genezing van ulcera mee. De tekenen van genezing werden slechts vier dagen. De andere twee groepen hebben geen melding gemaakt van de vooruitgang. Hun wonden genezen niet leek zelfs een beetje '.

Het was toen dat de genezende eigenschappen van honing in het geval van aften zijn verduidelijkt.

Hoe om honing te gebruiken om aften genezen:

Neem een ​​kleine hoeveelheid honing. Zorg ervoor dat het is organisch, rauwe honing. In de tweede fase, in te trekken warm water. Neem een ​​slokje van warm water in de mond. Drink niet. Neem nu een kleine hoeveelheid honing en direct toepassen op de wond.

Herhaal de procedure twee of drie keer per dag. Zorg ervoor dat, van de drie keer naar ruwe honing van toepassing op de wond, moet een van hen voor het slapen gaan. Indien de honing wordt toegepast tijdens de nacht, het efficiënter werkt. Waarom? Waarom niet het medicijn om te eten of drinken verstoren.

Voedsel dat je moet voorkomen dat het eten als je aften:

Het is raadzaam om te voorkomen dat de consumptie van zure voedingsmiddelen. Het kan vertragen het proces van wondgenezing.

Aften zijn pijnlijk en irritant. Ze kunnen geven u een harde tijd. Maar dit betekent niet dat ze ongeneeslijk! We hopen dat dit artikel helpt je jezelf te ontlasten van vervelende zweren het gebruik van honing dan je zou thuis. Als u weet van andere manieren om honing te gelden voor gewonde gebieden, waardoor het feest met ons in de comments!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha