Hoe om het virus te verwijderen van een computerHet virus op een computer vaak optreden zonder waarschuwing en kan veeg uit de hele systeem, waardoor je met weinig meer dan een mooie doos. Als eigenaar van de computer, als je het internet gebruiken, hebt u een methode nodig om het virus te verwijderen van uw computer goed. Het is moeilijk om te weten dat u een computer virus op de weg, maar er zijn manieren om uw computer schoon te houden.

Clean virus van uw computer

Installeer antivirus-software op uw computer. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van bedrijven die deze software te verkopen en je hoeft niet te veel uitgeven. Gewoon op zoek naar een top-rated software programma, zoals McAfee of Norton, twee van de industrie standaard.

Start de software voor een eerste scan. Dit zal enige en alle virussen op uw computer over te nemen. De scan is meestal een of twee stappen proces dat virussen of andere zorgelijke bestand verwijdert van uw computer door het scannen door elk van deze bestanden.


Elimineren van het virus van de computer die de software is. Aan het eind van de scan, de meeste virus software in een virus "deposit" put. Het is aan u om te bepalen of het wordt ontdekt het virus en permanent te verwijderen. U mag in staat zijn om uw antivirussoftware te stellen om het automatisch te doen of u kan nodig zijn om te klikken op een knop om handmatig te doen.

Houd uw antivirussoftware up-to-date om het virus te verwijderen van uw computer. Aangezien nieuwe virussen worden gemaakt, moeten ze worden bijgewerkt op uw computer op nieuwe bestanden scannen door antivirus programma's. Dit kan gedaan worden door het volgen van de upgrade-instructies die u van uw softwareleverancier of gewoon zeker om de software ten minste eenmaal per week te werken.

Reinig moeilijk om virussen van een computer waardoor ze professioneel onderhouden door een computer technicus te verwijderen. Hoewel het zeldzaam moet zijn dat je die professionals nodig hebben om het virus te verwijderen van uw computer, kan het nodig zijn als de computer heeft verschillende virussen en hadden ze al enige tijd. Technici kunnen meer virussen dan de meeste software programma's te doen verwijderen.

Paar antivirussoftware met andere soorten beveiligingssoftware om zijn mate van succes te helpen. Dit geldt ook voor spyware, adware en malware software detecteren en verwijderen. Gebruik ook een gratis programma dat wordt vertrouwd antivirus software (bijvoorbeeld AVG Anti Virus) om extra controles op uw computer te maken en verwijder alles wat uw huidige programma kan worden gemist.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha