Hoe om het register te repareren in XP for FreeFile gebroken of onnodig in het register van een computer kan het systeem problemen zoals trage opstarten en afsluiten van programma's veroorzaken. Gebroken of overbodige bestanden worden vaak gemaakt tijdens de verwijdering van het programma waarin alle programmabestanden zijn niet goed afgevoerd. Overbodige bestanden kunnen ook worden achtergelaten in het register van de computer apparaten, zoals externe harde schijven, die vroeger werden aangesloten op de computer. Deze bestanden kunnen uw computer te voorkomen naar andere externe apparaten te lezen. Te maken van de nieuwe apparaten werken op het systeem en maken het systeem werkt soepeler, je moet de bestanden uit het register te verwijderen.

bestanden voor stille werking Delete

Voer de register editor op uw computer. Om op een Windows XP-computer toegang krijgen tot de redacteur van het register, ga naar "Start> Alle Programma's" en klik op "Uitvoeren."

Externe schijven

Typ "regedit" in het vak "Uitvoeren". Druk op de "Enter" en de register-editor wordt geopend.


Open de "HKEY_LOCAL_MACHINE" registersleutel door te klikken op de map ernaast. Klik op de map "Software" en scroll naar beneden de naam van de fabrikant op de lijst van software. Klik op de fabrikant van de map programma's van deze fabrikant zien.

Klik met de rechtermuisknop op de map voor de naam van de toepassing en selecteer "Verwijderen" als je absoluut zeker weet dat de bestanden in de map behoren tot het verwijderde programma. Als u niet helemaal zeker dat de bestanden moeten worden verwijderd, kan de Cryer wilt kiezen "Rename" in plaats van "Delete" en het intikken van "oude" aan het einde van de bestandsnaam. De bestanden in de map te stoppen met werken, maar kan worden hersteld met de terugkeer naar de map op elk gewenst moment door te kiezen voor "Naam wijzigen" en verwijder de extensie "oude."

Teken de Register-editor door te gaan naar "Start> Alle programma's> Uitvoeren." Typ "regedit" in de "Run" en druk op "Enter".

Klik op de "HKEY_LOCAL_MACHINE" om het te openen. Ga naar de map "SYSTEM" en klik op de map om deze te openen.

Volg het pad "CurrentControlSet> Controle> Class> 4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318." De registersleutels voor die klasse bevolken de rechterkant van de editor scherm.

Scroll-toetsen zijn opgenomen in het rechtervenster en vind de "UpperFilters". Klik met de rechtermuisknop op de toets en selecteer "Verwijderen" uit het menu om het te verwijderen uit het register. Zoek de sleutel "LowerFilters" in het rechterdeelvenster met de rechtermuisknop op de toets en selecteer "Verwijderen."

Sluit de Register-editor door te klikken op de "X" in de rechterbovenhoek van het scherm. Herstart de computer en sluit het externe apparaat dat de computer niet zou herkennen. De computer moet lezen en laadt het stuurprogramma en het apparaat zou moeten gaan werken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha