Hoe om haaruitval te controleren in de winter?De meesten van ons klagen haaruitval en verschillende haar problemen, maar het is in de winter als ons haar problemen zijn op hun slechtst. Met het instellen van kou en gebrek aan vocht in de lucht, haar problemen zoals roos, droogheid, haaruitval en hoofdhuid jeuk zijn gemeenschappelijk.

Hoewel er vele redenen achter haar verlies, hier zijn enkele veel voorkomende oorzaken die leiden tot haaruitval. Inzicht in deze oorzaken kan een betere manier om te proberen om verdere schade aan het haar te voorkomen.


De oorzaken van haaruitval:

Stress: te veel zorgen maken en het nemen van overmatige stress, fysieke of emotionele kan uw gezondheid, huid en haar invloed. Stress is een van de belangrijkste redenen voor de meerderheid van onze ziekten, met inbegrip van haaruitval.

Verwarming behandelingen: De meeste vrouwen bedekken hun haar om verschillende warmtebehandelingen met haardroger, borden en rollen. Door te veel warmte op haar is een van de belangrijkste oorzaken van haarverlies.

Chemicaliën: gebruiken chemicaliën zoals haarverf en haar kleuren, evenals verschillende shampoos en conditioners die te veel chemicaliën zijn een reden voor haarverlies.

Ongezonde levensstijl: slechte eetgewoonten, gebrek aan lichaamsbeweging, alcoholgebruik en roken zijn enkele van de ongezonde leefgewoonten die ernstige haaruitval kan veroorzaken.

Gebrek aan hygiëne: Gebrek aan regelmatige haren wassen en haar behandelingen voedingsstoffen zoals olie massage en conditionering kan leiden tot haaruitval.

Hoe om haaruitval te controleren in de winter:

Houd roos weg: Roos is een van de meest voorkomende problemen die optreden als gevolg van de extreme droogte van de hoofdhuid. Het is een belangrijke oorzaak van haarverlies in de winter. Gebruik een milde anti-roos om haaruitval te voorkomen.

Niet bind je haar te strak: strakke paardenstaart of vlechten zijn een grote nee, als je probeert om haaruitval te controleren in de winter. Draag losse haren, gewoon naar bed te gaan.

Gentle Kammen: In de winter, is het haar al droog en beschadigd als gevolg van een gebrek aan vocht in de lucht. Probeer en kam alleen wanneer nodig en zo zacht mogelijk.

Het hebben van een gezond dieet: Voeg tal van vitaminen en mineralen in uw dieet door het hebben van fruit, groenten, volle granen en noten. Zorg ervoor om weg te blijven van bewerkte voedingsmiddelen, zoete en vette voedingsmiddelen. Dit zal helpen bij het controleren van haaruitval.

Home remedies voor haarverlies bij Wintertijd:

Hot Oil Treatment: Met behulp van een hete olie behandeling tijdens de winter is een geweldige manier om voedingsstoffen toe te voegen aan het haar en haaruitval te voorkomen. Breng een beetje 'van warme olijfolie of kokosolie op de hoofdhuid en het haar strengen. Laat gedurende ongeveer 1-2 uur. Dit moet ten minste eenmaal per week worden gedaan om het gewenste resultaat geven.

Breng een masker Avocado: Avocado wordt verondersteld te veel vitaminen en mineralen die diep kan voeden de haarlokken en behandelen van droogheid en haaruitval. Een masker van gepureerde avocado kan worden aangebracht op het haar en gedurende 45 minuten voor het wassen. Volg elke 7 dagen om de resultaten te krijgen.

Avocado kan ook gemengd met banaan als één van de andere voor dezelfde behandeling.

Dat is alles voor haar herfst en winter remedies om het te controleren. Hopen nu dat u misschien wel van plan om een ​​van deze behandelingen te starten. Laat je gedachten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha