Hoe om gezond te eten op een begroting? 10 TIPSHoe om gezond te eten op een begroting? 10 TIPS

Gezond eten is op de agenda. Eerder dan binge op junk food goedkoop, zoals hamburgers en hotdogs omgezet, zouden we allemaal veel beter zijn om te leven op een gezonde voeding die we trimmen ons leven, het leven van een langere levensduur, beter.

Maar niet eten geld kost gezond?


Natuurlijk lijkt de uitwisseling van mesten ongewenste chemische belasting van vers fruit, groente en vis van hoge kwaliteit om een ​​druk op onze portemonnee te zetten. Maar het goede nieuws is dat er manieren om gezond te eten op een begroting. Dus, laten we een kijkje nemen op 10 tips over hoe je gezond op een begroting te eten!

1. plannen van uw wekelijkse maaltijden Ahead Of Time

Een van de redenen dat onze uitgaven over gezond eten uit de hand loopt, is dat we genieten van impulsaankopen. We varen door een tijdschrift recept, zoek een verleidelijke maaltijd, en we besluiten dat we gaan om goed te doen die dag.

Het probleem is dat het vereist een miljoen ingrediënten.

Maar who cares? Het lijkt ongelooflijk!

En "dit soort impuls aankoop die je nodig hebt om te snijden. Als u wilt om gezond te eten op een begroting, moet je denken aan al uw maaltijden van tevoren te plannen. Dit betekent dat u dezelfde ingrediënten in verschillende maaltijden twee keer kunt gebruiken, en het betekent ook dat je restjes die u kunt gebruiken voor iets anders hebben.

2. Ga niet winkelen Hungry

Nog een tip over hoe je gezond op een begroting te eten is om nooit te gaan winkelen honger. Raakte de supermarkt terwijl je letterlijk sterven van de honger is een grote no-no. Het is gewoon zo dat je overvallen de hele winkel, grijpen alles wat onmiddellijk smakelijk verschijnt.

Dan, wanneer je thuis komt en vul jezelf, je zult al snel beseffen dat je meer dan wat er werkelijk nodig is gekocht. 7 blokken van kool ?! Volgende! In plaats daarvan moet u een lijst maken en hou je eraan als je gaat winkelen.

3. Kweek je eigen groenten

Verbouwen hun eigen groenten is een geweldige tip over hoe je gezond op een begroting te eten. Dit lijkt misschien een grote vraag, maar meer en meer mensen de groei van hun eigen tuin. Waarom? Omdat niet alleen bij kostenbesparingen op de lange termijn, maar het is ook gemakkelijker dan mensen veronderstellen.

Als u uw eigen groenten te verbouwen, bespaart u geld op de lange termijn zal het genoeg zijn om hem de moeite waard voelen. Daarnaast zul je meer voldoening halen uit de wetenschap dat je je eigen winkel van biologische verse groenten, en je zult nog meer trots op uw keuken.

4. en te groeien een kip!

Oke, natuurlijk kun je niet een kip groeien. Maar als je investeert in een paar kippen, denk maar aan al het geld dat u besparen op de eieren.

Als je een heleboel eieren consumeren, de groei van uw eigen kip zou een van de beste dingen die we doen zijn. Hoewel het kopen van kippen in eerste instantie een paar dollar zou kunnen kosten, maar zal veel beloningen te brengen op de lange termijn. Daarnaast, ze zijn super schattig! En u kunt ook een naam geven. Als, "Kuiken" ... en ... oke, is het misschien beter in dan wij zijn.

5. Ga voor Beans

Volgende goed advies over hoe om gezond op een begroting te eten is om bonen nemen in uw dieet. De bonen zijn geweldig. Niet alleen hebben ze komen met een hele reeks uitstekende voordelen voor de gezondheid, maar ze zijn ook goedkoop, gezond, en vult u eigenaar.

Als u wilt bulk van een maaltijd met bonen, of eet een schotel van alles om hen heen, bonen zijn uw vriend, als je gezond bent eten op een budget. De bonen zwarten zijn echt goed voor het strekken het vlees, en je kunt een pakket dat voldoende is om lang te kopen

tien maaltijden

. Niet zo geweldig klinken ?!

6. je horizon verbreden

Veel mensen geloven dat het moeilijk is om gezond te eten op een begroting, omdat de gezonde voeding kost geld, nietwaar? Goed vlees kost een fortuin, terwijl verse biologische eten kost meer en meer verwerkt junk food.

Terwijl dit allemaal waar is, is er een heel eenvoudige oplossing: breiden uw horizon. Het gebruik van de Mexicaanse grotendeels goedkope ingrediënten in hun maaltijden, zoals bonen en rijst, en de Indische wereld en absoluut houdt. Nog beter, de rups is gezond! Mexicaanse en Indiaas eten is de beste waarde voor de verhouding van de smaak, wat betekent dat je veel erger dan check hun recepten konden doen. Get over it.

7. Forget About Brands

Hoe om gezond te eten op een begroting? Vergeet merknamen! Het is heel makkelijk voor ons om te gaan met merkartikelen, simpelweg omdat hun kleuren zijn aantrekkelijker, "professioneel" en dus beter. Rechts? Maar de reden dat "no-frills" producten zijn goedkoper dan hun tegenhangers merk is, omdat ze niet eens proberen om te adverteren. Schrijf merkloze niet dat ze een of andere manier ongezonder.

8. Koop bevroren of in blik

Er is niets mis met het kopen van groenten en fruit in blik of bevroren, vooral als er iets lijkt te zijn buiten het seizoen. In feite, het kopen in blik of bevroren is een geweldige manier om geld te besparen, en dat betekent dat je niet worden overgelaten met het afval, als u besluit deze groenten en fruit die week niet te eten.

U zult ook merken dat de meeste ingeblikte en bevroren producten zijn net zo gezond als hun verse alternatief. Het nadeel is dat ze de neiging te komen met meer zout, conserveringsmiddelen en suiker, en daarom is het raadzaam om de ingrediënten eerst controleren.

9. Kok!

Nog een goede tip over hoe om gezond te eten op een begroting is om je eigen eten te koken. Een van de manieren om geld te lekken net buiten onze tassen, als het gaat om eten, het is als je eten veel '.

Niet te vergeten de take-away te vermelden.

Uit eten gaan of door te bellen met de plaatselijke pizzeria is erg verleidelijk, vooral als je een lange dag op het werk hebben gehad en hebben geen zin om iets te koken. Maar koken uw eigen eten is de nummer een manier om geld te besparen. En hoe meer je doet, hoe meer je zult genieten! Waarvan het een goede zaak, want uit eten is echt iets dat moet wennen.

10. Forget About dranken

Ben je gezond eten, zodat je al hebt uitgesneden soda, dranken en ingeblikte sappen veranderd, toch?

Niet? Nou, nu is de tijd!

Niet alleen zijn ze frisdrank en ingeblikte drankjes echt ongezond voor u, maar ook kosten veel geld elke week. We willen deze te schrappen uit je boodschappenlijstje. Je zult gezonder voelen en je zult wat geld te besparen. Dus, als u vindt dat u een beetje 'van het geld over aan het einde van de week, kunt u deze gebruiken voor iets gezonder, zoals het kopen van verse biologische groenten en bessen, en eten ze in plaats van een cent, bijvoorbeeld. Winnen!

En als je niet zeker weet wat te wisselen drankjes, wil je water schoon te maken. Als u wilt een beetje toe te voegen 'smaak aan je water, voeg dan wat gesneden fruit in het, zoals appels, peren, nectarines, evenals bessen, voeg dan een beetje' van het citroensap en een snufje suiker of honing kokosnoot, en geniet van prachtige natuurlijke drank, die niet minder lekker dan winkel gekocht frisdrank.

Hoe om gezond te eten op een begroting? Wat zijn uw beste tips?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha