Hoe om gewicht te verliezen natuurlijk? 10 WIJZIGINGEN eenvoudige levensstijl die u zullen helpenHoe om gewicht te verliezen natuurlijk? 10 WIJZIGINGEN eenvoudige levensstijl die u zullen helpen

Veel mensen zoeken het antwoord op deze vraag: 'Hoe kan ik gewicht verliezen?' ... U hoeft niet een crash dieet nodig hebben om gewicht te verliezen en het proces hoeft niet pijnlijk te zijn. Een paar eenvoudige veranderingen in de manier waarop je je leven kan een verschil maken. Net te denken dunne gedurende de dag, en vraag: 'Is er een gezondere manier om dit te doen "zal een impact hebben op je gewicht hebben en hier zijn een paar eenvoudige veranderingen in uw levensstijl voor u om te denken dat kan helpen gewicht te verliezen op een natuurlijke manier:

1. Walk, niet rijden

Een van de eenvoudigste veranderingen in de levensstijl die u kunt doen om op natuurlijke wijze gewicht te verliezen is om meer te lopen. Heeft u de lift naar een verdieping of een taxi nemen als je een paar blokken kon lopen? De volgende keer, gewoon stoppen en na te denken; het gebruik van uw benen zo snel snijden sommige van die extra ponden.


2. Snijd een beetje 'terug, niet veel

Als u op zoek bent naar manieren om gewicht te verliezen natuurlijk een aantal eenvoudige wijzigingen in uw dieet zal een groot verschil maken en zal nauwelijks merken. Wanneer u kookt, snijd de rek een beetje 'terug, maar niet veel; bijvoorbeeld, gebruik een theelepel olie in plaats van twee of het eten van iets kleiner deel van havermout in de ochtend dan normaal; deze eenvoudige verandering van levensstijl zal u helpen gewicht te verliezen natuurlijk zonder inspanning.

3. verminderen, in plaats van uitgesneden

Wanneer u winkelen, is er bijna altijd een gezond alternatief voor wat je meestal kopen. Verandering voor magere melk en magere kaas, bijvoorbeeld, is het gemakkelijk om te doen, maar het is echt vermindert de calorieën die u neemt aan boord van elke dag.

4. Drink water, geen frisdrank

Een van de belangrijkste veranderingen van de levensstijl die je kunt doen om gewicht te verliezen natuurlijk is het maken van uw drinkwater vooral, geen frisdrank. Zelfs de meeste van light frisdrank heeft calorieën, tenzij u opties op nul, maar het water is veel beter voor u in alle gevallen, vooral als je wilt afvallen.

5. de specerijen Cut

Er is weinig zin in het eten van een gezonde salade dressing als je het smoren in een high-calorie. Schakelen naar caloriearme opties of, beter nog, maak je eigen: puree in een blender geschilde mango, voeg het sap van een halve citroen, een theelepel mosterd, honing, een beetje 'olie, zeezout en olijfolie. Experiment, spel, veel plezier! ... En ja, kijk naar de volvette mayonaise op sandwiches ook!

6. verkleinen, niet super-size

Ongeacht uw keuze van fast food is, ze altijd vragen als u wilt grote gaan, is het niet? Vermijd de verleiding en vasthouden aan een reguliere, als u besluit om te genieten van fast food; Waarschijnlijk zul je niet eens merken het verschil, maar je moet een stuk minder calorieën eten.

7. Niet te missen ontbijt

Als u op zoek bent naar manieren om gewicht te verliezen, natuurlijk, altijd zeker van een goed en gezond ontbijt te krijgen voordat je dag. Ontbijt kick start uw stofwisseling en helpen u aan de verleiding om later op de dag of 's avonds te veel eten te voorkomen; Deze eenvoudige verandering in levensstijl kan een groot verschil in uw gewichtsverlies proces.

8. Reinig uw keuken

Een andere verandering van levensstijl die u kunnen helpen gewicht te verliezen natuurlijk is om je koken en eten van het nieuwe regime te starten. U kunt beginnen met het verwijderen van alle troep en calorierijke voedingsmiddelen en ingrediënten die je in je keuken. Als je dat niet doet, zul je bezwijken voor de verleiding om slechts een punt.

9. Neem de oefening waarbij je kunt

Geen noodzaak om uren beneden de sportschool uit te oefenen in uw routine op te bouwen; slechts korte uitbarstingen, waarin het mogelijk is, zal het lukken. De volgende keer dat je tv en reclame kijken van, heb je ongeveer twee minuten om wat crunches te krijgen! Maak je geen zorgen, is niemand kijkt. 😉

10. Eet meer groenten

Het verhogen van de portiegrootte van groenten en de grootte van de componenten van de minder gezonde maaltijden. Ik voel me nog steeds vol, dankzij de vezels in fruit, maar u zult het eten van een stuk minder calorieën dan je gewend bent, zal deze eenvoudige verandering van levensstijl u helpen gewicht te verliezen natuurlijk.

We hopen dat deze eenvoudige tips om gewicht te verliezen behulpzaam.

Voel je vrij om je eigen tips, trucs en geheimen over hoe om gewicht te verliezen natuurlijk in de commentaren hieronder.

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  0   0
Juli- 13, 2015 | 14:13:30 | later 5 uur

heel hartelijk bedankt

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha