Hoe om gewicht te verliezen in een week van Crash Dieet?Foto: Shutterstock

Gewicht en hebben niet de beste vrienden geweest voor een heel lange tijd. Mijn gevecht met de bobbel begon tijdens mijn puberteit, en ik was constant verliezen deze strijd sindsdien. Echter, niet te snel opgeven, probeer ik nog steeds alles om snel gewicht te verliezen en ervoor te zorgen dat het terugkeert. Hoewel dit is makkelijker gezegd dan gedaan, ik uiteindelijk besloten om het een kans geven crash dieet.

Waarom Crash Dieet?


Ik heb besloten om te kiezen voor een crash dieet, want ik wilde om snel gewicht te verliezen. Een goede vriend ging trouwen en ik wilde mijn best uitzien voor haar huwelijk. In het verleden reed ik duidelijk van diëten, omdat de calorie-arm dieet was te groot voor mij. Maar ik wilde afvallen in een week en de beste beschikbare optie was een crash dieet.

Mijn Crash Dieet:

Ik controleerde het sap dieet, vloeibaar dieet, grapefruit dieet en koolsoep dieet alvorens te beslissen mijn crash dieet. Tot slot, heb ik gekozen voor de kool soep dieet. De kool soep dieet kunt u verliezen tot 10 kilo in een week en dat ook zonder te oefenen. Dus, het was de perfecte dieet crash om gewicht te verliezen in een week.

Zoals de naam al doet vermoeden, de kool soep dieet gaat nuttigen van veel kool soep gemaakt van de volgende ingrediënten:

  • Kool (natuurlijk!)
  • Lente-uitjes
  • Groene paprika
  • Tomatenpuree
  • Selderij
  • Uienpoeder
  • Bouillonblokjes (optioneel)
  • Zout en peper naar smaak

Hoewel, ik was enthousiast om koolsoep eten voor een week, maar de gedachte van het verliezen van gewicht is eindelijk aantrekkelijk geweest. Kool heeft ingrediënten die het lichaam het metabolisme te versnellen en dit op zijn beurt, helpt u vet te verbranden sneller. Ik las ook dat het belangrijk om minstens 4 glazen water per dag drinkt deze crash dieet effectief te zijn.

Mijn crash dieet voor een week om gewicht te verliezen:

In aanvulling op het drinken van koolsoep, ik verbruikt ook een paar van fruit, groenten en mager vlees aan mijn energie niveau hoog tijdens de periode van een week te houden. Dit was het dieet van mijn week, samen met de kool soep:

Dag 1:

Ik begon de eerste dag van mijn dieet met koolsoep. Ook heb ik gegeten vruchten aan die knagende honger op afstand te houden. Ik bleef weg van bananen als ze zijn hoog in calorieën.

Dag 2:

Ik heb niet aangeraakt geen fruit. In plaats daarvan, ik aten verse groenten. Voor de lunch, ik kookte ze en gestoomde groenten voor het avondeten. Ik heb een enorme gebakken aardappel met een klodder middelgrote boter als een deel van mijn diner inbegrepen.

Dag 3:

De derde dag, at ik zowel groenten en fruit, maar we waren weg van aardappelen en bananen.

Dag 4:

Tegen de tijd dat de vierde dag kwam, was ik blij om bananen te eten. Het dieet was ik duidelijk volgende gezegd dat ik niet kon eten meer dan 8 bananen per dag. Verder heb ik verbruikt ook magere melk, zonder enige beperkingen.

Dag 5:

Dit was de beste dag van mijn dieet drastisch, als ik het vlees niet kon eten als een onderdeel van mijn dieet crash. Ik mocht 10 gram mager rundvlees of kip zonder vel gegrild met 6 verse tomaten verbruikt. Ook maakte ik een punt om veel water te drinken gedurende de dag om het lichaam te ontgiften en spoelen toxinen.

Dag 6:

Op deze dag, ik combineerde de groene bladgroenten, andere groenten en mager rundvlees steaks tot twee heerlijke maaltijden genieten.

Dag 7:

De laatste dag van mijn dieet drastisch, ik smulden op rijst, groenten en verse vruchtensappen zonder suiker.

Het verdict:

Aan het einde van de zevende dag, ik was opgewonden om mijn evenwicht te zien. Ik verloor £ 8 en werd goed over mezelf voelen. Crash diëten kunnen worden ondermijnt het lichaam kan niet genoeg calorieën te krijgen. Echter, indien zorgvuldig opgevolgd, kunnen zeer effectief zijn. Ik weet het, ik ga mijn best uit te zien op de bruiloft van een vriend van mij. Nu, ik heb alleen maar om dit gewicht af te houden, maar dat is een ander verhaal voor een andere keer.

Ik hoop dat dit het beste crash dieet om gewicht te verliezen in een week zou werken voor u. We willen graag uw ervaring met dit dieet horen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha