Hoe om gewicht te verliezen in een week? 20 eenvoudige tips GEWICHTSVERLIESHoe om gewicht te verliezen in een week? 20 eenvoudige tips GEWICHTSVERLIES

20 Weight Loss Tips

1) Drinkwater

Water is een "ingrediënt" zeer belangrijk onderdeel van gezond gewicht te verliezen, kan niet alleen helpen bij het verhogen van uw stofwisseling, maar ook kan het water u met het gevoel van een volle maag. Vaak, als we honger, we zijn in feite dorst. Dus zorg ervoor om minstens 8 glazen water per dag te drinken, vooral als je serieus bent over het afstoten van die extra ponden zijn.

2) geen maaltijden overslaan

Allereerst kunnen overslaan maaltijden vertragen de stofwisseling, die op zijn beurt, kan het proces van gewichtsverlies veel langzamer en moeilijker. Ook als u maaltijden overslaan, uw honger zal nog meer groeien, zodat de verleiding om veel te eten nog groter zal worden.


3) Geen soda

Vermijd het drinken van frisdrank en andere suikerhoudende dranken, omdat ze zijn verpakt met veel calorieën en suiker, die niet eens opmerken. Wist u dat een blikje cola bevat 39 gram suiker? Daarom is dit soort dranken, zeker, het zal niet helpen gewicht te verliezen, vooral als je wilt snel resultaat zien.

4) Hoe om snel gewicht te verliezen? Verminder de grootte van de porties.

Nou, dit betekent niet dat je nodig hebt om de grootte van de porties van alles wat te verminderen, moet zeer klein zijn; het voedsel dat je eet moet nog steeds voorzien van alle energie die nodig is om te leven, maar als je een beetje 'de grootte van uw maaltijden te verminderen, zullen de resultaten van het gewichtsverlies sneller worden gezien, zoals in een week.

5) Oefening om gewicht te verliezen

Als je je afvraagt ​​hoe om gewicht te verliezen in een week, kan de sport zeker helpen. Hier zijn enkele van de meest effectieve oefeningen die het beste kan helpen je verliest pond: joggen, wandelen, step aerobics, zwemmen, fietsen, elliptische brander, dans, zumba en huis schoonmaken. 😉

6) Vers fruit en groenten

Als je honger tussen de maaltijden, snacks van vers fruit, bessen en groenten. Deze gezonde snacks zal helpen om je metabolisme en voeden uw lichaam met vitaminen, gezonde voedingsstoffen en vezels, het helpt je gewicht te verliezen gezond.

7) Zorg voor genoeg slaap

Niet alleen gezonde dosis slaap normaliseren metabolisme, dat is een van de "ingrediënten" van fundamenteel gezond gewicht te verliezen, maar ook goede rust kan stress te verminderen en voorkomt dat u van het eten van "emotioneel".

8) Eet 6 kleine porties per dag in plaats van drie grotere

Eet vaker, maar kleinere maaltijden kan je stofwisseling te verhogen, het helpt je gewicht te verliezen bijna moeiteloos.

9) zeven dagen gezond dieet

Als je je afvraagt ​​hoe om gewicht te verliezen in een week - zeven dagen een gezond dieet plan kan zeker helpen. Erachter te komen hoeveel voedsel dat je elke dag nodig hebt, rekening houdend met uw huidige eetgewoonten en gewichtsverlies doelen. Ook krijg je een notebook en schrijf alles wat je eet elke dag, zal u helpen bijhouden van de verbruikte calorieën te houden en meer gedisciplineerd te zijn. Wanneer het uitzoeken van uw zeven dagen gezond dieet plan, zorg ervoor dat groenten, fruit, magere eiwitten en volkoren granen in uw lijst.

10) Inclusief versgemaakte soep in uw dieet

Onderzoek toont aan dat regelmatig eten van soep, kan niet alleen het verbeteren van de spijsvertering en het verhogen van uw stofwisseling, maar ook kan je helpen gewicht te verliezen gemakkelijker.

11) kleinere borden

Het gebruik van kleinere platen is een psychologische truc die u kunnen helpen minder te eten, en dus elimineren de extra ponden.

12) Beperk uw inname van calorieën

Beperk de inname van calorieën kan zeker helpen u te verliezen dat extra gewicht; voor dit doel zou je waarschijnlijk moeten al uw maaltijden van tevoren te plannen, volgens uw dagelijkse calorie behoeften.

13) Drink een glas water voor de maaltijd

Drink een glas water voordat je eet kan u helpen een vol gevoel sneller en dit met minder voedsel.

14) Smart boodschappen

Allereerst, nooit naar de supermarkt honger. Ten tweede, vermijd gaan naar die gebieden van de winkel, waar u misschien geneigd om koekjes, chips, ijs, frisdrank, pizza's en andere ongezonde, mesten en verwerkte voedingsmiddelen te kopen.

15) Terwijl in een restaurant ...

Ga naar het restaurant op een regelmatige basis kan sterk verhogen van uw gewicht, dan proberen te verminderen of restaurants om bereid om gezondere keuzes te maken wanneer je bestelt: zij kozen mager vlees of vis met salade in plaats van pasta of pizza, en hebben een salade fruit als dessert, in plaats van een ijsje of een taart.

16) geen ontbijt overslaan

Niet alleen gezond ontbijt kan de energie-boost in de ochtend te bieden, maar ook zal helpen om uw honger later op de dag op afstand te houden, zodat u de snack minder. Ga naar de mix van vers fruit, eiwitten en volle granen, bij de voorbereiding van het ontbijt.

17) Werk met muziek

Zoals ik al eerder zei, kan de oefening effectief te helpen gewicht te verliezen, maar wat het kan nog meer een boost toe te voegen aan je werk routine is goed, ritmische, energieke muziek. Is geladen MP3-speler met uw favoriete nummers en ga naar de sportschool om hard te werken voor je figuur je wilt.

18) Vermijd het eten 's nachts

Ik vertel u het eten te stoppen na 6:00, omdat het echt moeilijk kan zijn, vooral als je een nachtbraker. Stoppen met eten ten minste 3-4 uur voor het slapen gaan.

19) Snijd het wit brood en pasta

Vervang wit brood en pasta met gezondere alternatieven zoals volkoren brood, eiwitrijk voedsel en groenten - de bron van vezels.

20) Weeg jezelf

Weeg jezelf elke 3 dagen, die u zal helpen bewaken van uw gewichtsverlies en gemotiveerd te blijven.

Ik hoop dat u vond deze tips nuttig zijn voor gewichtsverlies.

Voel je vrij om hun ideeën over hoe om gewicht te verliezen in een week in het commentaar hieronder te delen.

Blijf mooi en schat jezelf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 16
  3   2
April 23, 2015 | 10:20:29 | later 1 uur

Moe van de uitvoering rond die extra ponden? De beste manier om gewicht te verliezen en het weg te houden is om een ​​caloriearm dieet dat je kunt vasthouden aan een lange periode van tijd te creëren. Als je wil gewoon een paar pond verliezen snel, er zijn een heleboel technieken en tips die u kunt nemen om u te helpen uw doelstellingen op korte termijn te realiseren, ook.

  4   0
April 23, 2015 | 17:35:34 | later 8 uur

Wow, geweldige blog lay-out! Hoe lang ben je al bloggen voor? u hebt gemaakt bloggen eenvoudig kijken. De algemene look van uw website is prachtig, laat staan ​​de inhoud!

  0   2
April 24, 2015 | 00:32:19 | later 15 uur

Het is geweldig voor mij naar een site die goed is voor mijn expertise. dankzij admin

  4   0
April 24, 2015 | 07:47:54 | later 23 uur

Als iemand wil worden bijgewerkt met de meest recente voorstellen, waarna hij moet worden een bezoek aan deze webpagina en opstaan tot vandaag alle dagen.

  1   2
April 24, 2015 | 11:33:26 | later 1 dag

Goede plek. Ik iets nieuws te leren en uitdagend op sites die ik Stumbleupon op een dagelijkse basis. Het is altijd spannend om artikelen van andere schrijvers lezen en gebruiken een beetje 'iets naar andere websites.

  2   0
April 24, 2015 | 13:49:17 | later 1 dag

Nogal fantastisch zetten. Ik struikelde over je blog en wilde zeggen dat ik hield echt van je berichten Research website.

  3   2
April 24, 2015 | 20:38:47 | later 1 dag

Hallo, Ik vond uw site door het gebruik van Google als op zoek naar een soortgelijke zaak, uw website heeft hier op, het ziet er goed uit. Ik bookmarked in mijn google bookmarks. Hello to all, heeft het gewoon bewust van uw blog door middel geworden Google, en gelegen dat het echt informatief. Ik ga kijken uit voor Brussel. Ik zal waarderen als we dit verder gaan In de toekomst. Veel mensen zullen waarschijnlijk worden geprofiteerd van uw schrijven. Groeten!

  4   1
April 24, 2015 | 23:00:15 | later 1 dag

Interessante inzichten!

  5   2
April 25, 2015 | 03:03:12 | later 1 dag

Als de beheerder van deze website werkt, ongetwijfeld zeer binnenkort het is beroemd dankzij de inhoud van de functionaliteit.

  4   0
April 25, 2015 | 06:16:59 | later 1 dag

Een interessante discussie waard is reactie. Er er is geen twijfel dat je nodig hebt om meer te schrijven over dit onderwerp, Het is misschien een taboe niet zijn, maar over het algemeen mensen niet praten deze argumenten. Naar de volgende! Ik wens u het beste !!

  5   0
April 28, 2015 | 12:07:24 | later 5 dagen

Wat gebeurt er met alle bestaande inhoud van deze site is echt geweldig om mensen de kennis, goed, houden het goede werk mates.

  2   1
April 28, 2015 | 16:06:15 | later 5 dagen

Perfect site! I love it!

  5   2
April 28, 2015 | 23:58:46 | later 5 dagen

Goede tips! Ik wil graag beginnen met het drinken meer water!

  2   1
April 29, 2015 | 03:03:03 | later 5 dagen

Ja, een geweldige plek voor ontdekking. Echt een bezoek waard.

  1   1
April 29, 2015 | 10:27:51 | later 6 dagen

Ik hou echt van uw site een stuk.

  4   2
April 29, 2015 | 16:32:16 | later 6 dagen

Ik hou van je blog en vind bijna al uw post om precies Ik ben op zoek naar. Heeft u bieden gast schrijvers om inhoud te schrijven in uw geval? Ik zou het niet erg het produceren van een post of het uitwerken van de meeste van de onderwerpen die u over schrijven hier. Ook in dit geval, blog indrukwekkend!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha