Hoe om gewicht te verliezen door het vermijden van het bier?U kunt op een dieet de hele week zijn gegaan; je bent gestopt met het eten van fast food en begon het vermijden van alle gebakken, je bent meer in het koken van maaltijden thuis en hebben meer groene groenten in uw dieet geïntroduceerd. Tegelijkertijd is het gegaan bier drink alleen het weekend. Als zodanig zal u al uw inspanningen om gewicht te verliezen, vergeefs gaan vinden. Waarom? Dat komt omdat - je drinkt bier!

U kunt veel artikelen ter ondersteuning van de voordelen voor de gezondheid van het bier hebben gelezen. Ja, ik ga akkoord dat matig drinken van bier is goed voor de gezondheid, maar heel weinig mensen weten dat het drinken van bier bevordert gewichtstoename ook. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen tegenwoordig verbruiken hogere hoeveelheden bier. Het bier heeft een hoog gehalte aan verteerbare koolhydraten dat het afsluiten van de vetverbranding. Dit is de enige reden waarom veel mensen verwijzen naar bier als 'vloeibaar brood'. Je moet het bier te vermijden als je echt wilt afvallen.


Er wordt gezegd dat elk deel van het bier bevat 130 calorieën. Mensen hebben de neiging om 4-5 kopjes bier te drinken als ze gaan zitten met vrienden en collega's. Als dit het geval is met u, dan 5 biertjes gelijk aan ongeveer 650 calorieën. Dit betekent dat u verbruikt 650 calorieën in een vergadering!

Het punt is simpel - je probeert om weg te blijven van junk food en gebakken hele week, maar in het weekend, je uiteindelijk het zetten van al uw inspanningen nutteloos zijn. Op een dagelijkse basis, ons lichaam nodig heeft een nominale waarde van calorieën en krijgen ze uit het voedsel dat we eten. De overtollige calorieën als wat je krijgt van bier worden opgeslagen weg als vet in ons lichaam. Dit resulteert in een toename in gewicht. Alcohol is gemakkelijk opgeslagen en gemetaboliseerd. Dus, is je favoriete bier, dat fungeert als een stress buster voor u daadwerkelijk werkt tegen je.

Calorieën uit bier produceren overtollige vet dat automatisch stimuleert gewichtstoename. Gewichtstoename brengt vele andere gezondheidsproblemen zoals diabetes, hart-en vaatziekten, depressie, uitdroging, vergiftiging, maagzuur, enz dagelijkse consumptie van bier bevat ongeveer 40 g alcohol, heeft de neiging om de bloeddruk te verhogen . Dit kan ertoe leiden dat u een hoge BP patiënt.

Er is echter altijd een uitweg. Hoewel ik zou voorstellen om strikt te vermijden het bier, als je echt niet doen, dan heb ik een oplossing voor u. Dat wil zeggen, pre-brandwonden calorieën van bier. Dit betekent dat je nodig zou hebben om extra cardio workouts doen om 400 calorieën te verbranden. Alleen dan kun je jezelf toestaat om 3 kopjes bier te drinken.

Als je op een gezellig samenzijn of vrienden, waar ze niet kunnen worden vermeden harde dranken, zou ik stel voor dat je kiezen voor opties alcoholische intelligent. Vermijd bier en in plaats daarvan gaan voor de witte wijn of droge rode, droge champagne en zuivere geesten, zoals cognac, wodka of whisky. Deze dranken bevatten nauwelijks koolhydraten of suiker in hen, zodat zij beter zijn dan bier. Echter, te veel consumptie van alcoholhoudende drank is geen goed idee. Echter, als je echt niet kan voorkomen dat, ga dan voor matig drinken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha