Hoe om gewicht te verliezen door het bereiken van optimale KetosisGewichtsverlies ketose

Allereerst wat ketose? Heb je geprobeerd alle mogelijke manieren "gezond" om gewicht te verliezen en verloor veel gewicht ook. Maar je bent nog steeds niet om je doel en wat je voelt lijkt niet meer te werken. Je eet goed, je werkt, en je drinkt veel water. Nu, wat kun je anders doen?

Als je op een plateau, moet je trekken uit de grote kanonnen te helpen gewicht te verliezen. Het ketogeen dieet is een van die trucs die je lichaam kan zetten in de versnelling en de vliegende start van de nieuwe gewichtsverlies.


Normaal maakt ons lichaam gebruikt koolhydraten we consumeren tot energie voor lichaamsfuncties geregeld te krijgen. Maar als we op een dieet, ons lichaam produceert energie moleculen, bekend als ketonen uit vet in ons lichaam. Het branden van veel vet deze ketonen produceren heet ketose. Deze methode van gewichtsverlies is effectiever omdat je niet verliest veel spiermassa, en in plaats daarvan meer vet te verliezen in een korte tijd.


Ketogeen dieet Weight Loss:

Ketogeen dieet drank in een notendop:

De truc om ons lichaam in ketose te zetten is om alle bronnen van koolhydraten uit rijst, granen, gebak, aardappelen en al die zetmeelrijke vermijden. Je nodig hebt om een ​​gecontroleerde hoeveelheid eiwit te consumeren zoals eieren, vlees, enz., Maar moet niet worden overdreven als eiwitinname boven de piek insuline niveaus ook. Een manier om snel een vol gevoel is de inname van grote hoeveelheden vetten in de voeding, zoals het gebruik van tal van boter in je vlees of groenten. Omdat je niet eet zetmeel en minder consumeren hoeveelheid eiwit, zal dit niet je gewicht, maar in plaats daarvan voel je je voller. U kunt zelfs eten wat groenten die minder koolhydraten bevat om je honger onder controle te houden. Meer vetinname zal ervoor zorgen dat je minder eet en vermindert uw inname van eiwitten en koolhydraten waardoor het zetten van uw lichaam in ketose optimaal.

Aangezien dit dieet knoeit rond met het normale functioneren van uw lichaam, moet u de niveaus van ketonen met behulp van een urinetest voor ketonen controleren (die in feite is strippen u plassen op, die afhankelijk van de aanwezige in organen van kleur verandert urine keton).

Hoe gaat het met u?

Je begint het dieet met een fase van een twee weken durende inductie consumeren minder dan 20gms van koolhydraten per dag. U kunt deze fase doorgaan totdat je bent 10 kg streefgewicht. Je zou duizelig voelen tijdens deze fase dat is heel normaal. Als u zich binnen 10 kg streefgewicht, kunt u beginnen om uw inname van koolhydraten uit 5gm verhogen tijdens elke week totdat u uw streefgewicht te bereiken.
Je nodig hebt om cafeïne, alcohol en andere suikerhoudende dranken te vermijden als ze verhogen de insuline niveaus, waardoor de productie van ketonlichamen verminderen. Je moet veel water te drinken, zoals ketose is vaak te wijten aan uitdroging, dus je moet meer water dan je ooit dronk. Probeer het drinken van een glas water voor elke maaltijd om je het gevoel voller.

Wat is het dieet keton goedgekeurd voedsel?

Vlees:

Je kan een gecontroleerde hoeveelheid vlees consumeren tijdens deze ketogeen dieet, zoals vlees bevat minder hoeveelheid koolhydraten. In dit dieet, moet je zowel vet en mager vlees, zoals vette bezuinigingen kan ook uw cholesterolgehalte verhogen verbruikt. U kunt alle soorten vlees consumeren van vette delen van het rund en varkensvlees mager kipfilets en kalkoen. Een andere beste voedsel vriendelijke ketose is vis zoals sardines, dat minder koolhydraten en pak alle essentiële voedingsstoffen.

Oliën:

Consumeren oliën zoals olijfolie, koolzaadolie, zonnebloemolie en kokosolie is een deel van de keto dieet, omdat deze oliën bevatten veel vet en vaak het hart gezond evenals een hoofdbestanddeel van dit dieet.

Groenten:

Groenten zoals sla, broccoli, asperges, komkommers, olijven, paprika en artisjokken en fruit niet zoete uien, rapen, spruitjes, asperges en courgette geaccepteerd maar zetmeelrijke groenten zoals aardappelen, wortelen, erwten, etc. te vermijden.

Zuivel:

Hoewel melk is een essentieel onderdeel van dit dieet, aangezien zij bevatten minder koolhydraten en veel vet moeten enkele zuivelproducten zoals melk met mate, als de natuurlijke suiker daarin aanwezige niveaus kan wandelen insuline ook. De geaccepteerde zuivel omvat boter, room, zure room en kaas.

Ken de risico's:

Lees het dieet zorgvuldig. Zorg ervoor dat je niet het type 1 diabetes, nier of lever-gerelateerde ziekten hebben voor aanvang van dit dieet. Het beste is om te gaan met uw arts en vraag hem om advies en ook proberen om een ​​check-up gedaan voordat ketose voor gewichtsverlies te krijgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha